Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina namjera Erdogana (kao i do sada) jest ubiti što više Kurda, koji su se jedini stvarno borili protiv ISIL-a. Erdogan je cijelo vrijeme koristio svaku priliku da sa leđa, mučki, napada Kurde. Diktator i tiranin nastavlja nekažnjeno ubijati, a biće zabilježen u istoriji kao čovjek koji je pobio najviše muslimana u XXI vijelu. Što bi rekli, aferim.
Nakon odlaska SAD-a, na čitav sjever Sirije Turska vrši invaziju. I ono što je Turska do sad radila u sjevernoj Siriji, ostavljala za sobom srušena, spaljena sela i masovne grobnice Kurda, ništa se ne razlikuje od četničkih zločina u BiH 1992-1996. Odlaskom SAD-a nastavlja se mnogo masovnije čišćenje Kurda sa sjeverne teritorije Sirije. Drugim riječima - genocid.
Svaka čast, tačno "u sridu".
erdogan je ljudina i ako je to on rekao to je tako