Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci će se iščupati iz čvrstog zagrljaja Amerike kao što su se riješili uslovljavanja od strane EU. Tužno je to da je diktatura jedini način da se to ostvari, jer je zapadna demokratija, tj svako uređenje u skladu sa ustavom pod uticajem anglosaksonskog prava i običaja, jednostavno previše podložno manipulaciji i vodi direktnom gubitku prava na sopstveni interes, što smo mi na Balkanu naučili iz prve ruke.
Najbolji primjeri su evo Turska, Kina, Bjelorusija, Rusija, a sve češće u tom društvu se provuče i Mađarska. Svaka od tih država je na neki način označena problematičnom i globalističkom zapadu predstavlja izazov za nova scenarija Jugoslavije, Ukrajine i arapsko proljeće. Jedina odbrana od takvog razvoja situacije je jaka i nezavisna ekonomija.
@neednolog, ekonomija ne može biti i jaka i nezavisna, tržište se ne može ograditi i imati pod svojom kontrolom. Jačati ekonomiju se može ali na račun nekoga, kao u kini na račun radnika koji rade kao roboti za male plaće i sigurno su sretni što im je država i ekonomija jaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ode covjek po farmerke
Zavrnit će mu fige
dva kretena
Otišli lično da ga pitaju hoćel da mu Gulena pošalju u više paketa shipingom ili preko cargo teretnjaka
...a zauzvrat on treba dresirat strogoću i pucat po asadu
Odoše kod erde da ga pitaju imal povoljne robe na bazaru
Gulen sad si ga odgulio Tayyip se udruzio sa ovim zutim..
Divne vijesti.....