Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovi 🤣🤣🤣🤣 hajte da se mjenjamo ja bi rado !!!
@Ne bih ja komentarisao svaki dan na Klixu da nam je lose i da nemamo kad glave dignuti od posla 😁
Ocito nisi uhljeb, kao ni ja, ali postavi onda pitanje zasto se samo oni bune, a ovce sute i rade u BiMgu i slicno za sicu suteci? Meni su gore onda te ovce koje sutnjom stanje odrzavaju kakvo jeste
Sutra Vi da dobijete posao u drzavnoj odma bi izasli na proteste. Mijesate obicne radnike sa guzonjama politicarima itd itd.
Očigledno ovi nisu bili nikada na "privatnim jaslama".
Jadni uhljebi! Mi, nezaposleni profesori vas podržavamo! Predlažem da kolektivno date otkaze!
Placeni protesti i ovi rade protiv BiH, kao da nam ne daju dosta problema Srbi i Hrvati sad, jos i ovi nam sad prave ogromne probleme.
Kad ste kupovali radna mjesta, trebali ste da zahtjevate da vam izdaju račun. Bez računa nema ni garancije. Odjebaus!
Radite nešto uhljebi, jebooo vas onaj ko vam je "namjestio" posao. Prvo pijete kafu po 2 sata, onda idete na doručak sat vremena, nakon toga se durite što ste dobili da uradite nešto, jer vi ste bogom dati da se izležavate. Kad to sve prođe, bacate posao iz šaka, jer morate na džumu. P. vam materina!
Vi ste polrtoni politicki koji su familijarnim vezama dobili posao. Ne zelim da vas placam vise ni marke jer niste dobili posteno posao.
Bio sam jutros usput dao podršku nezgodno je vrijeme narod radi treba organizirati fino narod bi se skupio
HoceL biti bidne rata ??!!!!
Nadrealisti :D
Oooo pa to je udar na institutucije BIH !!!
Kako ih nije stid,tražiti veću naknadu za nerad.
Dadnite ostavke uhljebi,ima ih koji bi radili i za manje plaće u državnim institucijama.
Sve dok ne podrzavamo jedni druge za bolje uslove nema od nas nista
Pa, tražite bolji posao! Naćiće te 💩💩💩!
Ima puno stvari koje treba napraviti prije nego se ovim pozabave. Prvo, treba dozvoliti pregled i reviziju diploma u državnim institucijama. Drugo, napraviti registar zaposlenih sa primanjima (svim i paušali, dnevnice itd.) i objaviti javno na službenoj stranici kao što je Kanton Sarajevo. Onda bi se znalo ko je tu nelegalno a kome su niska primanja. Ništa na državnom nivou nije transparentno.