Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo izdajnici drzave, pozdravim vam zenske clanive porodice.
Ja hoću da staanem sa plaćanjem poreza hajmo narode se organizirati da svi stanemo i firme da stanu uplaćivati doprinose sve što ide na budžetske račune, ovo više nema smisla da finansiram vlastito mučenje da finansiram ove lopove koji otvoreno rade na raspadu
Kako fino radi ova koalicija SDA HDZ SNSD 🤣🤣🤣🤣🤣
po kom osnovu najvise za rtrs...ako iz rs se nista ne uplacuje za BHRT...
Ko god od Bošnjaka digne ruku za ovo dabogda nu odma otpala.
Obeco si bake HB..daj im..
Obeco si bake HB..daj im..
HDZ nam vodi drzavu
Bakir opet puši Dodiku i Čoviću
sve to treba ukinuti , novce podjeliti sirotinji a ove iz SDA zaposliti na national geographic u naucnim emisijama o evoluciji koja je krenula naopak jer od majmuna do covjeka oni su promjenuli samo izgled a mozak im je na razini primata. dok ovi sto glasuju za sda su na razini amebe sa mozgom
Eto države i 💩
bože sačuvaj i zakloni
Ovo je dno dna ako Sda glasa za ovo. Prvo da Rtrs vrati dug Bhrt, a kakvo financiranje privatne tv čoviča to nikako.
O Bakire, je li ovo treba da znaci da si RTV Herceg Bosne dao status javnog rtv servisa? Malo li je sto se i na ovim sad vise prica hrvatski nego bosanski jezik. I to iskrivljeni hrvatski za koji ce nam za par godina trebat prevodilac.
No COMENT
Jedini izlaz iz ovoga je izlazak na ulice!! Sta jos treba da se desi pa da ljudi shvate da vladajuca kasta mora otici i odgovarati za svoja nedjela??? Zasto dozvoljavamo da nam kriminalna stoka upravlja drzavom??!!
ne upravlja kriminalna stok.a drzavom vec narod koji je postavio iste. sad na izborima obavezno opet iste pa da kukamo 4 godine na klixu kako nam je lose :)
Jedna mala atomska na Balkan puno bi problema riješila.
Herceg-Bosna je sastavni dio BiH, Hrvati su ugradili HZHB u BiH mirovnim sporazumom, HVO je ušao u Oružane snage BiH, grb Hrvata je na odorama OS BiH .Bilo to pravo nekom ili ne.Očekivati od Hrvata da prihvate BiH dok u isti tren se ne prihvata ono sa čim su Hrvati ušli u BiH , ne ide.Kanton 10 je primjer .Ne ide to tako , niste nas pobjedili u ratu , mirovni sporazum se desio .Trebamo prihvatiti jedni druge ono što jesmo i kakvi jesmo .
Herceg -Bosna ,presudjena , da mogu i dalje siriti laži i bolesnu propagandu iz 90 godina , koji paradoks jbt..