Komentari (536)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haahahaha nisi ti Sarajeva ni na mapi vidio.
Moj narod je naivan i ne konta sta Dodik radi. Prvo, na celu drzavnog tuzilastva je clan SNSD-a, a drugo, na celu SIPAe koja bi ga trebala kao hapsiti po nalogu tuzilastva (SNSD) je takodjer clan SNSDa Darko Culum. Zar vi stvarno mislite da clanovi njegove stranke rade na njegovom hapsenju? Ovo je iscenirano samo da bi kao imao razlog da zabrani djelovanju Sudu i Tuzilastvu. Bosnjaci opametite se. Skontajte sta nam rade
Sipa ti je u Istocnom Sarajevu, otamo mogu ponijeti samo miris krmetnjaka, dakle za tebe nista novo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Al nas covjek piša..
Vrijedja, tesko, vrijeme je da pocne snosit posljedice
Dodik je lopov koji pozivom na rat stiti svoje debelo dupe od zatvora. Ali mu nece proci. Krmak bahati!
A redukcija u Sarajvu, sto im ga shuknu dodo
Radi ovakvih budala kao Dodik sva BiH kao drzava i jeste lakrdija bas zbog takvih nista i ne funkcionise da je BiH sad u doba Jugoslavije ovaj bi davno zavrsio karijeru zbog nepostivanja drzave
olujaaaaa
Bit ce rata 99,99/.
Bijednika u dusi ne treba komentirati. Ali sam siguran da zna da su u Sarajevu svi okupani i da je Sarajevo imalo javna kupatila i vodovod prije Beca. O njihovom smradu i žabokrecini da i ne govorimo a Beograd ni danas nema rijesen ni vodovod ni kanalizaciju i valjda tamo bijednik ide cesce. Ali kad dolazi u Sarajevo ima sansu da se okupa jadnik.
Gdje si se ti, svinjo jedna, zaletio da zabranjujes u RS. Ovo je i dalje jedna drzava, ima racija da ti dodje.
Hoce li mu erdogan opet uruciti postanske Markice Sa njegovim likom?
U normalnoj državi bi na posmatranju bio nakon ovakvih izjava...
Hašetova omotnica
Ti ćeš Mile mirisati na migranta u Rusiji aBd
Prvo zabranjuješ sipu,pa sad mogu doći.Čini mi se da ćeš ti odnijeti te "papjere" sam u Sipu.Kad budeš dolazio uzmi abdest bar taj dan.Nemeremo ni mi svakakvog smrada.
SIPA se inače nalazi u istočnom sarajevu, ahahaha među smrdama
Samo ti izazivaj, tako je i tvoj brat Karadzic,neces sigurno jos dugo, neokupani smrdljivi olosu
E kada ti neopranac i nakaza od čovjeka ovako nešto kaže - treba ga posuti živim krečom i asepsolom, jer stvarno zaudara kao leš!