Komentari (463)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko odgaja ovu djecu danas.?? Tako vam budr kada djeca odrastaju gledajuci zajedno sa roditeljima Zadruga Coridu... Ove scene su tamo stvar reytinga.. Zalosno
Odgajaju youtuberi
Sto Banovaste covjek ovo gooUsera ...? Sta j3 slago...? Jasta da je tako dok Roditeljo gledaju zdarugu djeca su daleko samo vani iza ponoci ili snjima zajedno istu gledaju. Vi oiz Redakcije imate problem sa objektivnoscu i istinom. Da je moje dijete ovo sto lezi i svi ga matketiraju sve do jednog od ovodg sto snima bi ruke u noge polomio,a ovoj odozgo sto je jase bi od njenih zuba napravio mljevene zube
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Koliko je beton bio blizu, jadnica što je udara nije ni svjesna da ju je iz nehata mogla ubiti. Ovi pizdohani što snimaju, su šljam veći od ove jade jadne
aggaaggaag
fsgssggssgsgggs
Ovu vrstu dijece treba udarati tvrdim predmetom jako i precizno da nikad više ne požele napraviti neko zlo. Osim toga treba napraviti KPZ za maloljetnike koji bi morali odrađivati najteže poslove, čistiti okoliš itd. Doduše to bi trebalo raditi i za ove starije, jer neki naprave belaj da zimu provedu u zatvoru, dobro im, imaju grijanje, jedu, piju, leže u toplom, igraju karti, gledaju tv, bildaju, top za takve ljude, bolje nemaju kod kuće nit se trude da imaju.
S ovakvom stokom neodgojenom treba se postupat jednako kao i s odraslima. Do 18e u djecji zatvor, nakon 18 nastavak kazne u normalnom zatvoru. Ako moze ovako mlatit nekog moze i preuzet odgovornost.
ko nije snimao bio bi pretucen
Balavica jedna 😡
Roditelje krivicno gonit,a dijete u popravni dom
...nije u pitanju vrsnjacko nasilje nego nacionalizam kod djece nositelja europskih vrijednosti,tzv. Hrvata koji vec duze vrijeme maltretiraju ovu djevojcicu,kao i njenog brata kojem su prije par godina izbili slezenu i jedva je ostao ziv...o tome se naravno ne pise jer pretucena su bosnjacka djeca... https://saff.ba/majka-pretucene-djevojcice-otac-ucenice-koja-je-napala-moje-dijete-psovao-mi-majku-balijsku-i-udario-me/
Ovaj napad je posljedica toga što već mjesecima ako ne i godinu dana učenici sjede kod kuće iza ekrana i gledaju youtube videa, instragram, reality show-s i sl. umjesto da izvršavaju svoje radne obaveze, dolaze u školu i druže se na normalan način sa svojim vršnjacima.
ne seri matere ti... pa i prije je bilo ovoga koliko hoces, samo sada svi imaju mobitele i mogu nismiti. Ne pravite se pametni. Nit su ovo djeca nit ista. Ovo su odrasle djevojke i trebaju imati manira u ponasanju.
Ovo nam je svima nauk da djeca moraju da se vrate u učionice i da ne može vijeće roditelja da određuje ministru ni prosvjetnim radnicima šta i kako da rade. Da li je normalno da roditelj određuje da li će učenik ići u školu?
Ovo je samo prvi slučaj agresivnosti koja je posljedica držanja djece u kavezu mjesecima bez stvarne interakcije sa vršnjacima. Škola je ustanova koja učenike uči kako da se ponašaju i kontrolišu svoje emocije. U današnje vrijeme ni društvo ni roditelji nemaju vremena za te iste učenike.
Ne treba mijesati nacionalnosti, koliko vidim djeca svih nacionalnosti gledaju i navijaju a sto je najgore niko nije prisao da odbrani svoju drugaricu vec joj jos i unose mobitel i snimaju, ovo je katastrofa. Da se ovakvo maltretiranje odvija 10 minuta u skolskom dvoristu a niko da reaguje. Najbitnije je uciti djecu da se brani i da neda na sebe, noktima, sakama rukama, al brani se kako znas i umijes protiv ovakvih zvijeri. Ova mala je psihopata malo zesca
Samo se molite bogu da neko ne bude roditelj kao ja?Da je moje dijete nedodobog, strasne bi se stvari desile JAVNO KAZEM! I SUDIJA I DZELAT SAM !!!Znaci, citava familija bi joj bila vezana i gledali bi kako im lomim ruke svakom ponaosob!!!
Kakvi roditelji takva djeca!!! Treba uvesti obavezne casove edukacije o lijepom i normalnom ponasanju kako djece tako i roditelja. Mnogi roditelji su dosli iz vukojebina gdje vlada hajducija i misle da sr tako mogu i u gradu ponasati.
MOzda i nisu krivi roditelji, desi se uvijek jedan odpadnik... ja imam zlatne roditelje al opet imo sam nekih problema koje oni nikada nisu mogli ni zamisliti...Ali zato su bile kazne i batine bas ono vrhunski... Ljudi se crvenili radi mene. Ako se roditelj ne crveni znaci da je nije odgojio ni 1%
ovom naranđastom treba svaku kost polomit.. mater
Ovu djecu javno objaviti,iz škole izbaciti i kazniti roditelje al zestoko