Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste bogdo puske.uzeli 92..lako je sada.glumiti patriotizam....izadajnici...
Koga vise briga za srebrenicu, pa najgori ljudi su od tamo
Njih na slici 8 a plaćenik u Sarajevu lupeta o nekakvom okupljanju.
Hvala braći Nijemcima što se sjećaju na ovako važan i tužan dan 🇧🇦🤝🇩🇪
SDA dijaspora se ukljucuje...Bakir u 41 danu rata.
Kada se krene na Poljine....Muniri Brkatoj oduzeti imovinu i podjeliti Ju PODRINJSKIM MAJKAMA, a ne FUKSAMA klepatorskim! Mic po Mic 2014-2021.
Bakir ne miruje ni za vrijeme komemoracije zrtvama...Koristi obilato napacenu sirotinju...Bake u 41 danu rata...Mic po Mic POLJINE! 2014-2021.
Nismo mi zaboravili Stebrenicu niti cemo… Ali je lagano vrijeme da edukujemo djecu i naucimo ljubavi i oprostaju… hajde sto su se nasi roditelji medjusobno ubijali. Moraju li i nasa djeca?
Niko nije to rekao, ali ako je tvoj cilj da ti sin drzi pusku i mrzi nekoga za zivota bujrum. Moj neka uci i voli ;)
Pa ako im nije zao da unisze zivote svoje djece bujrum, ja necu… a ovaj komentar ti iz njemacke lahko komentarises. Do prije pet godina sam i ja u bosni bio. Dosta mi je vise unistavanja omladine
naiveci domoliubi su zdiaspore
NEVER FORGET SREBRENICA