Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav jedan veci grad u BiH nasih zivi u Becu
@Bosanski_Tornado nek si nam reko, nismo znali
@mlatimodan na mom se peko, sa mog bali 😂 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rusiju hvali, na zapad se svali.
a jel ima hercegovaca
odkud toliko srba po zapadnoj Evropi,kako mogu dobiti dozvolu boravka a nisu u Evropi ??? A Bosancima se odbija dozvola.
imamo li sovju cetvrt "tamona"?
ocekivano
...imao sam prilike o ovome pricati sa jednim rodjenim Beclijom, Austrijancom porijeklom, i kaze najomrazeniji su srBovi, pa Turci...srBovi jer su nasilni, primitivni i agresivni, ne postuju civilizirane vrijednosti a rekoh a sto Turci? kazu da ne zele niti hoce da se integriraju i dosta su zatvorena drustva...a Bosanci, rece mi covjek, ma nako nit mirisu nit smrdu...kao i ovdje...
samo da od austrije ne naprave bivsu SFRJ
Bec je prava balkasnka metropola lol
Zauze Erdogan i Bec, bez ispaljenog metka i vise je Erdogan uradio na tom planu nego Sultan Sulejman Velicanstveni. Sultan Sulejman nije mogao uci u Bec, a evo Erdogan sa svojim Turcima i njihovom djecom srbima zauze Bec bez ispaljenog metka. Bravo za Sultana Erdogana.
Ovo je sedma godina od ulaska Hrvatske u EU, njihovim državljanima i firmama je dosad bilo teže raditi u Austriji. Sad moraju otvoriti svoje tržište rada. Tako da će se broj njihovih stanovnika smanjiti za najmanje 200000 hiljada. Boli njih briga za vize i dozvole boravka. U kojem ono pravcu pravi Bakir autoputeve?
Al dopustise da se svakakva go... nasele u bec.
PRVO.. svi HRVATI su BOSANCI na ovom Spisku.. A Svi SRBI su TURCI tako da je najvise Turaka pa Bosnjaka pa ostli
Jeste da se radi ali 14x2200... 🤓🤤
Kada vidiš u Beču nekoga u trenerci na ulici, odmah znaš da je iz skupine "najbrojnijih" sa grafikona
Normalno za Srbe kad im je to neka najbliza dijaspora i blizu su kuce do Subotice 250km..
Veza između Austrije I BIH je uvijek bila posebna, i uz obostranu simpatiju: naravno da je razlog tome što je BIH bila anektirana, a ne okupirana poput Srbije i Hrvatske. Dokazi su brojni... Najbolje arhitekte Beča su projektovale prelijepe građevine po Sarajevu, Mostaru i širom BIH, koje su i danas ukrasi tih gradova. Srećom znaju ko je bio Gavrilo i ko je stajao iza njega, ipak je to pismen narod, i znaju da je Gavrilo podmetnut Sarajevu