Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i doktor Dabić u tom udruzenju ,on lijeci energijom ,sve bosnjake izljecio pa prave autoput za Beograd ,koji komsic otvara u srbiji ??
Ponosna na sve nase psihologe u Norveskoj! Bravo! Psihologija u Norveskoj je jako cijenjena profesija, a u BiH psihologija kao profesija nije ni priznata Zakonom. U bh. zdravstvu su psiholozi saradnici, na nivou pravnika i ekonomista, a trebali bi biti zdravstveni radnici. Sramota! Voljela bih i ja da sam gore.
@Esther pa idi , ko ti brani
Udruženja uvijek idu nekome na korist.
Joj kako će ovo Sebija rastjerati ako se napenale da otimaju poslove u bolnici