Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek odlicno misli. I u pravu je za Bosnjake. Evo, ovde ce ga konji napasti jer je protiv Komsica. E pa drugovi Bosnjaci, malo spustite loptu na zemlju.
Nikakva "duboka" misao ali je svakako u pravu. Narodi su ovde jako glupi i zlobni. Onih malo što ima, kojima mozak iole radi, progutala je mržnja. Nažalost, novim generacijama koje imaju neke šanse da budu koliko, toliko normalne, spas je u bijegu iz ovog blata i gnoja.
Svakakve li gore "ojebine" ima, bože dragi...
"Zanimljiva je tema sekularizacije, jer ja mislim da čovjek sam sebe treba prvo sekularizirati. Tek onda ide kolektiv pa onda društvo i nekad ćemo doći u situaciju da ne biramo od dva zla manje" - svaka cast dobro je to rekao....Bosnjaci kazu da su Srbi i Hrvati fasisti a sami biraju islamo-fasistu, isto tako Hrvati i Srbi, pricaju nesto o radikalnim muslimanima ali biraju fasiste. Narod je glup, nema tu razlike izmedju bosnjaka, hrvata i srba.
Pa dokle je došlo čak je i Milas protiv Komšića , nema Hrvata koji bi vam odgovarao po ovom pitanju.
Slazem se 100% mujahideeni u BiH se trebaju odreci fasisticke Islamske deklaracije sultana i ratnoga zlocinca Balije Izmetbegovica jer ce ona prouzrokovati nova sranja. ISIS unitarni serijat po Islamskoj deklaraciji kakav danas sanja mali sultan Fakir je zlo poput Islamske drzave. To je valda svima jasno.
Dobro pametnjakovicu reci ti sta se treba napraviti a ne smo pucat prazne floskule
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
U pravu je za sadašnjost - mi to znamo, ali je egoizam imati tako negativan stav prema budućnosti. Dado ima dvije rezervne države Hrvatsku i Austriju. Bošnjak iz BiH mora biti optimista za budućnost BiH, raditi i boriti se za bolje sutra naše jedine domovine. Šta je alternativa? Da nam podvale model Palestine?? Dok god je jedinstvene države ima nade. Na nama je svima da budemo bolji od onih koje kritikujemo.
sta mu to znaci da treba pobit sve penzionere???? neznam zasto vakim budalama koji hoce smrt mnogim ljudima dajte medjski prostor???
Bosna ti je crna rupa i zavijek ce ostati crna jer njome vladaju vec 30 godina ljudi koji su nepismeni, seljaci, papci, profiteri, bez skupula, bez znanja, bez morala , bez stida, bez vrijednosti , providni , odvratni, ruzni, smrde, bez stila, bez etike , nekulturni, gladni uvijek , zeljni , sirotinja bili puka nisu znali sta je pasteta , trebal jos
da mi je samo otići odavde da i ja mogu koju pametnu odozgo,valjda se bolje vidi ili šta
BiH mora mjenjati ustav da bude drzava gradjana a ne naroda.. mora imati jednog predsjednika i ukinuti sranja poput entiteta, kantona a sve u korist gradjana (kvalitetnijeg zivota).. ovo je tezak i mukotrpan proces koji ce trajati dugo godina ali je jedini izpravan potez za sve GRADJANE ove zemlje.. alternativa nam je svima dobro poznata: ovo sto imamo 20+ godina ili ponovni sukobi.. to je to
Jeko cvikeras?
Jesi i se to ufatio protonacisticke furke jos jednog raspopa Lanza Liebenfelsa? (za neupucene: Liebenfels je bio austrijski cistercit raspop koji je uoblicio i razradjivao rasnu i okultnu teoriju Guide Lista)