Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOgu razumjeti da Covjek bude pinosan na svoju zemlju (BiH) ali na drzavu bih ili njene entitete mogu se loziti samo oni dobro uhljebljeni u javnu upravu, teski naivci, kontrasi i svi ostali kojima priroda nija dala osjecaj za Dostojanstvo, a tamo gdje se jedan prosjecan gradjanin (privatno ili sluzbeno) svome sugradjaninu obraca s visine, zeli da ga podredi ili prevari, tu nema Dostojanstva pa samim tim ni kvalitetne drzave....tu nema ni one nase idealizirane BiH....
Nema se tu sta slavit zemlja propada svaki dan sve vise
"ali i obnovljeno sjećanje za genocid u Srebrenici i brojne druge zločine koje je preživio bošnjački narod."Da, to je ta BiH koju vide muslimani. U pitanju je dan cele BiH, a iskljucivo se pominju Bosnjaci gde nema reci o druga dva naroda. Zar stvarno mislite da cete na taj nacin ocuvati tu cirkus drzavu.
@SerbianTroIIMasterl U pitanju jede dan cijele BiH, pa u Bujeljini, Sirokom.itd.. Nece biti nigdje ni istaknuta zastava drzave u kojoj zive.. Tokiko o "druga dva naroda" koji mrze sebe i svoju mater jer su rodjeni u BiH.
Da uhljupe jedan, BOŠNJACI, jer BOSNJACI žive u BiH. Koliko ste zatrovani dal je moguće...
Nemate vi nikakav dan nezavisnosti ni de fakto ni de jure.Klixe,vi ste izmisljena nacija koja ima mentalitet poniznih robova i podanika. Prijetite Nato om ,prizivate intervenciju medjunarodne zajednice,
i tako se ti najede govanaca i ne skonta šta bi.
@gooUser1578914013 Granični prelaz Eača se ne slaže s tim, al' hajd.
Kako država može biti nezavisna ako ima strane suce i ako o svemu odlučuju stranci?