Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se skupljali Hrvati u migraciji dok nisu razjbali Jugoslaviju. Sad se više ne skupljaju. Valjda ide svako svojim poslom i netrebaju više organizacije za skupljanje novca.
Ostajte ovdje!…Sunce tuđeg neba, Neće vas grijat kô što ovo grije; rekoše složno državljani EU.... ma kakav povratak i glupost, u BiH dolazi još generacija rođene prije rata a ova postratna nije zainteresovana i to s razlogom
samo naprijed omladino u svijetu da uhljebi u bosni imaju koristi
Dijasporo, samo ne ulaži pare, jer Kemali i Kozarići pojedoše sve porezima i nametima, a ako naprave krizu, još će vam i propasti. Manite srce, pamet u glavu.
nisam znao da se ovaj ubleha sad uvalio u diplomatski/ambasadorski zivot.
Spavas li mirno Dodo?? BiH forever!
Čestitke mladim i uspješnim Bosancima ma gdje bili. Obrazovanje gradi BiH, samo naprijed.
soft.klix Obrazovanje gradi sve druge zemlje osim BiH jer nasi tamo odose