Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi lajite po dijaspori a dobro znate koliko je para teklo vreme rata a pogotovo sad. Nije lahko cijeli dan sjedit u kaficu ili kladionici a rugate se dijaspori. Za sve koji se izj. neslavnici 25.11. mogu samo poruciti dje su vas vaše uztaske i ch3tnicke politicare doveli?? u dijaspori ste sad können i svi !!
Da nema ove dijaspore da pošalje i donese ljeti bošnje bi spali sa 20 na 15 kahva dnevno garant.
Ovi su gori od domaćih Srba i 'Rvata... Budite zahvalni zemlji koja vas je primila i koja vam je sve dala... Ne budite licemjeri!
@PunjenaPriglavka Svaka čast!
Najdrazi su mi ovi sto od 92 sjede u dijaspori i otuda obozavaju BiH i sveaki svoje ovdasnje politicare..