Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurteš!? Ovaj DF zaista nema kadara. Znamo kako je pobjegao sa mjesta saobraćajne nesreće, koju je pijan prouzročio, i to službenim autom. Čemu ovo?
Fakat, ovo je dno dna. Željko, pa što ne ostavi Pečanca?? Čemu se onda nadati?
Toliko o DF-u i njihovim referentnim kadrovima! Na čelo policije staviti čovjeka o kome u najmanju ruku kruže negativne priče to je sramotno!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za Samera Residata mogu reci da je covjek posten i bori se protiv sljama. Kakavi su to studenti sto su na studijama a njihovi vrsnjaci vec djecu na fakultet upisuju. Nurkovici uzimaju pare pod krinkom "pohoda" al izgleda da ce sada morati da krenu da rade u firmama a ne da pare peru na crno.
Treba mladom covjeku pruziti sansu i to uspjesnom kao sto je on - naprijed Samere ne osvrci ce na ove negativce.
Posebno da obrati na onu kraljevsku porodicu Nurkovic preko studentske asocijacije oprase pare na studentskim putovanjima a sad ubacise brata mladjeg da i on tu radi sve od imenom SPUS gje ne daju da se vrsi izmjena postojeceg kadra godinama
ako se nisu Zeljko i Zlaja dogovorili da se posvade i da se ponovo ujedine bog me ubio kakva DF sa vam je to je amatersko pjevacko drustvo SDPa sviju mi...
Sto si tolko Bosnjaka Zeljko, znas da te nisu glasali :)
Samer Rešidat bit će ministar za kulturu i sport.DA POKAŽE DIPLOMU Karolina Karačić bit će ministrica za rad, socijalnu politiku i raseljene osobe. KO JE ONA ?!?! Predrag Kurteš na mjestu ministra unutrašnjih poslova. PJANO I PREVARANT, JOŠ JE IZ SDP-a. ŠTA MU JE DUŽAN ONAJ KO GA JE POSTAVIO NA OVU VEOMA VAŽNU FUNKCIJU????
Samer Rešidat bit će ministar za kulturu i sport.DA POKAŽE DIPLOMU Karolina Karačić bit će ministrica za rad, socijalnu politiku i raseljene osobe. KO JE ONA ?!?! Predrag Kurteš na mjestu ministra unutrašnjih poslova. PJANO I PREVARANT, JOŠ JE IZ SDP-a. ŠTA MU JE DUŽAN ONAJ KO GA JE POSTAVIO NA OVU VEOMA VAŽNU FUNKCIJU????
Jedina stranka kojoj vjerujem ,a vi levati serite kolko hocete.
Dobra stranka sa puno navija za Bosnjake :D
a divi KOKE sviju ti, de poduhvatite čoeka vidite da je pjan zamiloga boga... pa dragi Željko kakva je ovo prečka buraz, auuu već vidim naslove u AVAZU - "Dok se grad pretvara u divlji zapad, ministar Kurteš mirno se opija u poznatom sarajevskom ugostiteljskom objektu na Marjin Dvoru"...
Ovaj isti Luca Toni.
Zeljko kralju definitivno unistio si policiju jedino nam je ona smetala,Ura za Zeljka!
Zeljko Komsicu pripazi Kurtesa da ne padne dok se slika popio je 7 jegera.
Svi smo mi Koka+Zeljko ko vas jebe,Zeljko Komsic nije toliko skup koliko mislite dvije flase vina i ja sam ministar
E moj Zeljko jebla te tvoja kafanska kadrovska,ja cu ti platiti navece ceh ali postavi normalne ljude jer ocigledno tebe uhvate pjana,ti koji si protiv Dodika predlazes covjeka koga je Dodik proglasio najboljim Federalnim ministrom,svi mi znamo da je to zajebancija jedino ti ne znas,ali polako i tvoji stanovi sa Turkovicem i oni van BiH polako doci ce do izrazaja.Svaka ti cast radis u korist vlastite stete.
E moj Željko...vodič sa ekskurzija i nekako ali ovog notornog alkoholicara koji ima više krivičnih djela od pola sarajevskih kriminalaca postaviti iako su policajci molili da ostane Pecanac...smrad si ti golem,golem Željko.
odkad je ovo Luca Toni u dfu hahaha
Ko je Karolina Karačić?