Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile Stevanović (40), te njegova supruga Slobodanka Stevanović (21)... Boga mi, jaran voli piletinu.
e neznam da je ikad pogadžalo ko ove godine. i kod nas a i u čitavom svijetu...
DAJ BOŽE DA SE OPORAVI ŠTO PRIJE
kad hoce... da prezivi i ostane citav svojoj porodici.
Nigdje nisi siguran
Zao mi covjeka. Da brzo oporavi akobogda.
primjećuješ nelogičnost u svojoj izjavi?
nece grom u koprive al' u sljivu izgleda hoce
Četrdesetogodišnjak sa suprugom od 21 godinu... pa eto sto ga je udario, to mu kcerka moze biti :(
pu, da je tako 90 posto bi ljudi umrlo...daj ba budi realan, skoro se nikom ne vrati ono sto zasluzi, i ovo ne mora znacit da je takav slucaj...nemoj odma sudit kada ne znas nista o njima...
@bianconero8 Ko si ti da sudiš o ljudima koje ne poznaješ? I kakve veze ima razlika u godinama? Možda je bio bolji za nju nego što bi bili drugi njenih godina. Bezveze ti je komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako je to kad se hoda po nevremenu, a ne nosi se gromobran. inace dodik je kad je cuo za ovaj slucaj izjavio da ce raspisati referendum o gromovima koji dolaze sa teritorija pederacije.