Parlamentarac Asić povrijeđen
0
Živku Budimiru prijetili smrću u blizini Mostara
Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova 2 iznad mene nisu nimalo smjesni ... palac gore ako mislite da su intelektualno ograniceni
i rijec koju trazis nije ironija, nego paradoks, ali bi bio paradoks da neko s inteligencijom trokrilnog ormara to razumije, zar ne? ovo je sarkazam.
napravio nered da pobjegne prije jabuke
@mujoguzišast.. ma to sam mu ja bolan podudlao,volim dudlati i naprđivati se po forumima
u,što volim podudlati hercegovcima i servima pogotovu,mmmm,mljac...
mora i EU imati svoju \"buvlju pijacu\",a to će biti BiH...samo se ponašajte kulturno i europski ,kao i vaši rođaci po eu zemljama i bit će sve u redu... pozdrav svim bosancima i hercegovcima iz hrvatske... život je jedan ,ali vrijedan...
Žali se plavuša crnki: • Ovih dana me jako boli grlo. Crnka: • Ja nemam tih problema, uvijek kada me boli grlo ja svog muža oralno zadovoljim i prođe me. Sutradan plavuša: • Savjet ti je bio odličan, grlo me više ne boli, tvoj muž nije mogao da veruje da je to bila tvoja ideja.
HDZ mafija neće uspjeti zaplašiti hrvatski narod. Međunarodna zajednica treba žurno zabraniti sve nacionalističke stranke u BiH. Na Balkanu sustavi se mijenjaju u četrdesetak godina, znači trpjeti ih još dvadeset godina je dugo. Koliko će još otrovati novih generacija? Građanska revolucija odmah.
Ovdje je najvise c.e.t.ni.c.kih pasa koji se predstavljaju kao Hrvati, bas kao sto to cini i velikosrpski \"stozernik\" Dragan Covic.
Gledajte Dijamanta šta radi,BRAVO BRAVOOO http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/fantasticni-dzeko-s-dva-pogotka-sokirao-white-hart-lane.html
Zar Dragan C.ne lezi u zatvoru za kriminal i pljacku koju je pocinio zajedno sa svojom mafijaskom organizacijom? Gdje mu je sada onaj kompanjon Edhem B.?
Mora da je nalog za ovaj teroristicki napad izdat u onom laktaskom avioncicu od prije neki dan.
je li me ovo oci varaju ili se hercegovacki srbi pozivaju na sinn fein, jednu socijalisticki orijentisanu organizaciju?! hahahahaha hahahah laktasenko i njegov segrt su im potpuno pomutili mozak
Za sada ne,trenutno duva možnje n. zirdumu a onda prelazi na zna se
Da li je u medjuvremenu na informativni razgovor privodjeno ono Srpce, Leo P. ?
Za ovaj teroristicki akt odgovorna je velikosrpska ispostava u Hercegovini predvodjena deklarisanim Jugoslovenom Draganom Covicem, covjekom koji je pripremao avijaciju JNA u njenim agresorskim pohodima i bombardovanjima Republike Hrvatske. Pomenutog velikosrpskog separatistu nadlezni organi moraju sto prije saslusati povodom ovog teroristickog cina.
@OBILIC Ja mislio junace da si i ti sa balvanasima na Kosovu . Odleti sokole svom jatu , pa svojim cupavim buzdovanom sredi situaciju.... U vazduhu se osijeti da si ti junak u-s ra n-ih gaca.