Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaa ove danasnje omladine!
Kralju!
Zalosnoje kako odma svi povjerujete u pisanje novinara!U ovoj vijesti novinar zeljan da prvi to objavi uopste se nije raspitao staje to paraglajder i na koji nacin sve moze da leti!fali tu mnogo detalja!mislim da je covjek poginuo leteci para trajkom okacenim za paraglajder krilo jer u Zivinicama a i u blizini nepostoji mogucnost da se drugacije poleti osim sa aerodruma u Ciljugama!Ja sam jedini pilot paraglajdera na opstini Zivinica koji se bavim slobodnim letenjem tako da gore navedeno odlicno poznam!Vi ostali svoje komentare o godinama i o letjelici kao i o zakonima ovog sporta nepisite ako niste upuceni.U ovom sportu godine nisu bitne!Covjek je poginuo i zasto da ga sad prozivate!Ako nemate sta fino da napisete bar sutite!Pozdrav svima a mom kolegi po krilu neka je vjecno plavo nebo!
TO VAHA YEBI IM SVE
Bolje da je Kuran ucio.
Iza ovog velikog covjeka je ostala familija, molim vas pazite na vase komentare. On a ni njega familija nezasluzuje ovako ponasanje. Imaj te bar malo respekta. Ni vi nebi zelili da citate ruzne komentare o nekom vasem clanu familije koji je tragicno izgubio svoj zivot.
U pitanju je motorni zmaj a ne paraglajder.
sta ima paraglajder
kriza srednjih godina " gone bad "... rip !
Bolje mu bilo u tim godinama da je unucad vodao po parkovima nego da se pravio lud i mlad.
Eto ti trebas odrediti ko ce sta da radi.
ŽAO MI JE JADNIH LJUDI ALI IM SE NE ČUDIM ŠTO SU LETJELI. MENI JE 58 GODINA I ŽELJA MI JE VELIKA DA POLETIM TANDEM LETOM DA OSJETIM ZADOVOLJSTVO LETA. AKO TO BUDE TO, KUPITI ĆU I PARAGLAJDER KRILO I LETJETI ČEŠĆE. IPAK MISLIM DA JE TO VRIJEDNO RIZIKA I NEMAM NAMJERU ODUSTATI OD LETA.
Nauci za pocetak iskljuciti velika slova, a postati pilot je lako.
hamo javi se meni i nebrini sriktatcemo nesto,ako vec imas toliku zelju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E nek ste vi jadnici docekali da se radujete sto ne znate dalje od tastarute otac vas jebo. Taj starac je imao vise adrenalina za pola sata nego sto cete vi imati u vasim jadnim zivotima.A sad svrsavajte na to ko je jadniji Srbi,Hrvati ili Muslimani....to vam i jeste domet!
Papčino jebao tebe tvoj otac, kad te je napravo tako retardiranog.
Svaka čast za komentar!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BSBD
Sto se kurcis kad ne znas da letis...
Više puta sam se vinula u visine paraglajderom, u tandemu...i svaki put je bilo čarobno iskustvo...ali nakon što ovo pročitah, za sljedeći put ću doooobrooo da razmislim. Nadam se samo da je dedica otišao na drugi svijet sa osmjehom na licu...
Sa osmjehom i nadom da će se tamo sa tobom sresti da zajedno letite.
Zbog čega bacate nebuloze iz svojih fotelja kad nemate blage veze o materiji. Svaka vam čast ako spoznate život u toj životnoj dobi (i ja sam), pa se odmaknete od svih sranja što vas okružuju i samo ih nijemo posmatrate odozgo.
@Mad Maxim kod ovog "i ja sam" "a" je dugo, propustio sam čas jezika gdje su se te kvačice učile ;)
Čovjek je ŽIVIO i UŽIVAO u životu.....za to ne postoji dobno ograničenje. Žao mi je ......
zašto da ukidaju? čovjek tih godina mora da ide na ljekarski za produzenje vozačke dozvole i rijetko je dobije a ovaj paraglajderom pilotirao...