Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sabur porodici, kosacu lahka crna zemljica
Jadan čovjek. Da završi tako dok radi, baš je žalosno.
mislim da se ubio.. nezz opet...
Rekontrukcija događaja: Čovjek kosi travu, nailazi komšija i gleda kako mu ovaj kosi travu, komšija udara komšiju s kosom i kako pada trava pada i komšija. Komšija koji je udario komšiju s kosom uzima kosu te istom nabada komšiju koji leži. Sjeda pored njega, uzima travu, pali istu, vuče je. Zovem ja komšiju, čovjek ti puši travu, ustaj, najgore što mi niko nevjeruje ba. Totalni raspad sistema.
@Dead by... uuuuuuuuuuuuhuuuuu na šta si ti nagazio burazeruuuuuu
prosto nemoguce da se sam povrijedi kosom
Krki, ne serinjaj, ne izazivaj sudbinu, da ne bude KK ubio se noktaricom ;D niad se ne zna!
_"Uviđaj su obavili službenici OKP PU Živinice, a o događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac. Istraga se nastavlja." Žao mi je čovjeka. Stradao je na neobičan način. Vjerujem da će istraga utvrditi uzrok i način na koji je nesretni čovjek stradao.
Tužno baš.
Zalosno, nije dzaba u filmovima i mitologiji smrt ili anđeo mrti predstavljen kao osoba u crnom ogrtacu sa kosom u ruci.
dok je kosio travu kosom, pokosila ga kosa
hajde ti uvlakuso, skini mi se s kurrca. kad shvatis da zivot ima veci smisao od tog da si u top komentarima onda mi se mozes obratit
idi povuci lajnu, smiri se. nervoza te puca tolika da slova ne mozes ubost na tastaturi. nista lose nije receno u mom komentaru, jednostavna igra rijeci
...zna se ko kosi,a ko vodu nosi.
Werther Werther
...was
PRIKAŽI ODGOVORE (2)