Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je podmetnuto, smijem staviti ruku u vatru da jeste. Ovakav rasplet odgovara pojedinima koji bi da što prije unište firmu. Sramota!!
sta bi sa onakve firme, jbt. nevjerovatno sta neki ljudi mogu uciniti svojom pohlepom i neznanjem
kakva je to haaaala, ..
Ovaj Konjuh je svakako davno trebalo zapalit.. Koji tu rade i koji su iz Živinica, znaju zašto..
Boze pomozi tim ljudima koji ostaju bez posla, a ovi nek se stide i nek im dragi Bog umanji svaku milostinju
Je6es ovakav portal Samo CRNA KRONIKA Ranjavanja-Ubistva Pljacke-Razbojstva Palez Otimacina NIJE MOGUCE DA U CIJELOJ BiH NEMA JEDNOG, JEDINOG PRIMJERA LJUDSKE SUCUTI I DOBROTE (milosrdja)
kume izgore ti hala hahahah
ja sam mislio da je hala manja
Ovi iz Zivinica su nedavno za pocasne gradjane proglasili Sulejmana Tihica i Zlatka Lagumdziju pa neka se sada oni brinu za njih.
a da ljudima daju redovno platu ?
neka copa, a k**ac je za veceru