Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravne drzave i zakona KRIMINALAC UBOJICA ZLOCINAC dvi i po godine zatvora ja drzave i K....!
Ma u k**** se slučajno ubila...ovaj Turković je živući psiho
DABOGDA ISTRUHNO U ZATVORU TREBA GA ZAKOPATI ŽIVOG I ONU NJEGOVU GLUPAČU.FUJ.CRKO DABOGDA
@ES-ES ovo mu je jaro kazna samo za to nedjelo,za ostala mu se sudi...
jest on krimos i sve to i treba u zatvor... ali da budem iskren, malo(malo vise) mi je glupo da covjeka osude sto se ona sama ubila. nit joj je dao pistolj, nit je povukao obarac. da je ne daj Boze pala kroz prozor sudili bi mu sto je imo prozor na sobi jer je trebao racunati da bi neko mogao kroz njega skociti...
KO FORSIRA LEJLU KONJIĆ? JE LI MAFIJA UPRAVLJA SUDOVIMA? Anel Sejfović (23) odlukom sudinice Opštinskog suda u Sarajevu Lejle Konjić pušten je iz pritvora u četvrtak u 9.45 sati nakon što je tokom pretresa njegove kuće i vozila pronađeno dva i pol kilograma marihuane, pištolj i meci, da bi istog dana u 12.15 sati pucao ispred svoje kuće u ulici Sulje Jahića do broja 113.
Najšokantnije od svega je da polupismena dojučerašnja zapisničarka suda LEJLA KONJIĆ SUDI??? LEJLA KONJIĆ? Ista ona Lejla Konjić KOJA SE PROSLAVILA OSLOBAĐANJEM NAJOPASNIJIH ZLOČINACA ŽELIM ZNATI KO JE LEJLI KONJIĆ DAO DA SUDI U OVOM SLUČAJU? KO OVU POTPUNO NESPOSOBNU SPOBODOBU ZA KOJU JE UPITNO NA KOJOJ JE STRANI ZAKONA FORSIRA? ZAR OD TOLIKO SUDIJA TURKOVIĆU SUDI NOTORNA LEJLA KONJIĆ? SRAMOTA!!!!!
da se na ktraju i ova jadna novinarka nece \"sama\"ubiti....a njemu suditi ista sutkinja.....a drzave i gov....!!
ma \'ta ce taj turkovic??neka sad svira klavir.
Ja stvarno ne vidim razloga zašto se raja žali na ovu presudu? Vi ko da niste ranije viđali ovakve stvari. Mi imamo tri opcije: Pokupit se i bježati iz zemlje, krenuti u revoluciju protiv političara i mafijaša ili kao i do sada samo začepiti usta a da nam ga ova država zabija u pakaš bez vazelina.
2 i po godine zatvora? Pa bola ne bio halooooooooooooooooo!!!! 20 i po godina zatvora kretencini....i kad izadje opet nazad u hapsanu za drogu i ostalo.... Pa stvarno, KOLIKO JE VRIJEDAN LJUDSKI ZIVOT????
sram vas bilo ovakvog gospodina da zatvarate i da mu stavljate na teret sto nije uradijo stam da je DRZAVU !
METAK VUGLA ...šmrc
dobar coe\'k
Silovat mu treba onu fuk.su sto radi na TV Alfa i to cu crnca dovesti da joj ga uvali !!!
Turkovic je sitna riba kakvih kriminalaca im na platnom spisku SDA al ajde na nekome se moraju kola slomiti
dobar je ko hljeb,treba ga izrezat :P