Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po gasu, ..čka vam materina !!!!!!!!!!!
Na ovom mjestu je onaj ludjak iz Beca, Austrijanac, sa peugeotom 407 tamo nekad 2008 godine ubio zenu, koja je vozila Golfa S Paket. Vozio je preko 200 km/h u alkoholisanom stanju. Zavrsio je na aparatima u Zenickoj bolnici, teko povrijedjen, a onda su mu nasi spasili zivot. Nakon toga uslijedilo je sudjenje, gdje je doticni oslobodjen krivice i zabranjen mu je ulazak u BiH! Gledajte nagrade bh. pravosudja ubici iz Austrije! Jedino mi je krivo sto zenicki ljekari nisu aparate iskljucili i tako ga usmrtili, kao kaznu za ubistvo neduzne zene. Izdajice uzele pare i oslobodile ga, radi dobrih odnosa sa Austrijom.
Da sjećam se toga. Ali mislim da je muž nastradale taj koji je pristao na odštetu. A naše pravosuđe neću ni komentarisati, sprdačina.
Izvinjavam se za slijedeci nekulturni izraz! Ja sam sjedio u sivom bmw-u tokom sudara, ako neznate majmuni ne komentarišete glupostima "samo po gasu"..ako se ne zna dinamika incidenta treba se po tome komentarisati, a ne "čka vam materina" MAJMUNI, moj komentar slijedi samo nekima,vidim da postoji jos neke kulture koja zna dati komentar za taćne uslove! I da je jasno: sivi bmw nigdje nije poletio, nego je jedini koji je iza sebe ostavio 20 metera traga kocenja!
Pa sta je bilo Amare reci nam ti?
jake masine+nase ceste= gore navedeni ishod
Rekao bih da niko nije preticao kamion... Ipak je puna linija a to se kod nas vrlo poštuje...
sve se nema :),a pogledaj dobrih auta :)
Sva sreća pa su auta bila relativno novija...da nisu, bilo bi 6 osoba poginulo...
uh jbte. Ne zna se ko je koga
Kad se seljak docepa vozila od 100KS, misli da je Bog i jurca, pretjece na punoj i to dvostrukoj, treba ga objesiti javno!!!
ovi su mjesto kocnice pritisnuli gas
o pa tu su dva BMW-a , zna se ko je kriv za nesrecu ,a i vidi se iz prilozenog da je ovaj u sivom malo kao poletio ...ncncnc i Bog svakom da BMW
ovo je kod nas izgleda postalo normalno
A kad se krivac oporavi, strpati ga u doživotni zatvor. Trebaju zbog njega ginuti normalni ljudi koji normalno voze!
Dobro sto nije bio Golf 2, bilo bi i mrtvi.
mrtvih* -cuvaj ovo malo jezika sto imamo.
Pa normalno, sve na stranim tablama, nigdje golfa 2
Pa i dvojke su evropske, evropsko smece koje su nam uvalili da nas truje i da ginemo u njima...
Peugeot je kriv budući da sam bio prisutan,preticao je kamion na duploj punoj i "bježao" je uz bankinu.
i ja sam odma ovo primijetio po slici, i tacno se vidi da je ovde neko nekog pretico jer kako je kamion okrnjen sa lijeve strane, jesu li ova auta isli prema kamionu i pokuso da izbjegne pezoa i zakaci kamion? meni tako izgleda po slikama, i oni uletil u sredinu izmedju kamiona i pezoa... Jo zbog ovakve budale (vozaca pezoa) nastradase neduzni :(
Da, oba BMW-a su se našla u sandwichu između kamiona i Peugeota. Peugeot je na bosanskim tablicama a X6 je na zagrebačkim dok od ovog BMW 5 koji je najviše i oštećen,nisam uspio vidjeti.