Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brzina
Koliko god da pazis ako nemas srece i iz suprotnog pravca naidje kamikaza uzalud, ubi te dalabu!
Zato treba stimati da si u sredini kolone, uvijek nadrlja onaj prvi ili neko ko ide izdvojeno
NjoviNJare jel se piše kod OstroŽca???
Na ovom putu ima vise obustava i kilometarskih kolona nego sto funkcionise.A i nikad vise motorizovanih seljacina nije glumilo morske vukove.
Muslimani izgleda piju subotom
"Kako nam javljaju čitatelji formirane su kilometarske kolone automobila u oba pravca" oba smjera klix novinaru. Jedan je pravac.
nestručan vozač i preticanje=katastrofa za sve učesnike u saobraćaju
bravo za Hljupu Retardinena koji je ovo napravio.... kreno coek glumit Raikonena pa ga na 3000 obrtaja izdo safe-mode zbog zacadjene turbine na sred preticanja..... ovako se desava retardi kad vozite smeća a nemate pojma o autu, voznji i sta moze bit.
Ne brze od zivota molim vas...
Zato se treba napraviti autoput sto rpije da se smanje ove nesrece i da ne dolazi do velikog broja smrtnih ishoda.
Puna linija, a debilima ga dusa preko mosta prestizati
Strasno, samo da budu svi dobro
Tačno kod znaka...
Nadam se da ce svi biti dobro