Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zivim u Americi i imam 10 puta veci arsenal od ovoga , ali je sve legalno. P.S. i da nemam automatsko naoruzanje , jer ti za to slijedi 10 godina federalne robije odma, znaci samo pistolji i poluautomatsko.
Volim te Zenico! Grade uzavreli..
Kad svako od nas bude imao makar istu kolicinu oruzja kao ovaj tip, onda nece biti genocida i svakojakih ponizenja, drago mi je da ima ovakvih ljudi, naravno uz opasku da se ovo naoruzanje ne koristi u mirnodopske aktivnosti (po kafanama i u svatovima)! Da zivimo u americi ili svicarskoj ovo bi bilo sasvim normalno!
a ko je osoba pod inicijalima saznajte na linku http://www.zenicablog.com/crna-hronika/sudske-klupe/7500-crkvice-arsenal-oruzja-i-opreme.html gdje imate i malo vise fotografija...
odredena kolicina marihuane? to dok skontaju sta ce sebi uzeti
dicu ja kurcinu oko tvoje mame
Ovaj je imao peticu iz vjeronauke!
kako bi sad dobro došao artikal pod brojem 6 :)