Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo samo puni ljudskosti! Pokupi pješaka i humano naguli da ne naj.beš od murije,a pješak.... Ma,ko j.be pješaka,neka crkne,bitno je naguliti i proći nekažnjeno,a neka neko strada ni kriv ni dužan. E jbm te živote,koji smo mi KRE TENI!!!!
Zašto samo inicijali??????????????Ime i prezime da se zna ko je to uradio.
E ja vise papaka vidim u komadima lima sa imenom Mercedes i BMW:)To su kompleksi cisti,komad lima nema veze sa tim da li je neko seljak ili nije.Sutra neka Mercedes iz 2010 udari dijete i pobjegne,ti ces reci"ma nije on papak,vozi mercedes",jel shvatas koliko lupas?:)
jaro moj Golf ti vozaju samo notorne seljačine one zaostale sto nosaju bijele trenerke i bijele patike i bijeli duks i bijeli kačket .Adidas kineski kopiarni od tri i po marke.Inače nemaju ni tri razreda osnovne skole,samo zna za Golfa,Golf je za njega Bog ,on kad sjedne u njega ma kakav Gadafi čoveče eeeee i onda ovako kad napravi belaj bjezi preko njiva jer preko njiva mu je najsigurnije zato sto je na njivi odrasto seljo ...Eto u tome je poenta! Znaci od stotinu kvalitetnih marki vozila seljo samo zna za GOLF,kao i ono Nokija 33 10 kad je zavladala.Znaci obiljezje selje Golf pod broj jedan,onda nokija bijela i ovaj bijeli komplet od malo prije sto sam spominjo,to kad vidis bjezi na kilometar.
Koji papak moras biti da nekome sudis na osnovu komada lima koji vozi.Ovaj mali jest l.e.va.t,ali ne zbog vozilice koju vozi,vec zbog onog sto je uradio,a ti si nerko sa takvim stavom jos veca papčina ;)
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
AA DIII ĆEŠ???? NOGAMA SE DRP'O !!!
dovoljno je reći golf !!! Odmah je sve jasno o kakvom se profilu papana radi.
Joj reko sad fap ga satro
MRŠ