Crna hronika
0

Žena se utopila u Neretvi

FENA
Neretva
Neretva
U nedjelju, 15. jula oko 13 sati PU Mostar je obaviještena da je u rijeci Neretvi, u blizini Bunura, primijećen leš koji pluta niz rijeku.

Skakači sa Starog mosta su izvukli iz vode beživotno tijelo nepoznate ženske osobe, nakon čega je tijelo prebačeno u mrtvačnicu Sutina. Očevid je izvršen na licu mjesta te je utvrđeno da se radi o starijoj osobi, oko 70 godina, slabe tjelesne građe, crne kose, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Djelatnici policije su sa prisutnim svjedocima obavili razgovor, ali nitko nije mogao dati bilo kakvu informaciju o identitetu utopljenice. PU Mostar poduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju prikupljanja saznanja koja mogu pomoći u identifikaciji.

Inače, proteklog vikenda na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 29 prijava u oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, te deset slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

U oblasti sigurnosti prometa zabilježene su 22 prometne nesreće, u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, priopćeno je iz županijskog MUP-a.