Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvarajte Goli otok!!!
ranjena je jedna žeeeenaaaaa, ranjena za sva vremeeeeenaaaaa
@debuger4 lol
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što ne platiš na mostu, platićes na ćupriji .
Latinskoj...
a sta da su tvoju staru ovako ranili neki klosari u blizinu glave? bi li to cirkus bio? ovo je zalosno da te u centru grada pogodi zalutali metak
Ja rekoh vratio se Gavrilo.
Šućur ALahu da je samo nije ujeo pas, neg metak !
Rogatičaninu Konakoviću pala na pamet opet sjajna ideja: Na Ćaršiji će turisti ubuduće moći iznajmiti PANCIRE, pa hem će konačno biti sigurni, hem grad nije odgovoran za njihovu sigurnost a fino će bogami zarađivati i SDA deminerske organizacije !! JER: Asfalt se valjkom pred izbore valja a UM CARUJE, opet se pokazalo !!
@Vecinskismo Ne iz Rogatice, fala bogu ! :9
@Vecinskismo Hercegovinu volim, a naročito hercegovke, ali nisam odatle. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj, tih pasa lutalica sto napadaju....
Strašno je u šta nam se grad pretvara. Grad čine ljudi. Da li vlasti žele da naprave red i uklone ljude koji prave nered u našem gradu i ugrožavaju nam živote???
hvala bakire
ranjena je jedna žeeeenaaaaa, ranjena za sva vremeeeeenaaaaa
e moj Popara
Jel mislis na aldina poparu vodju hordi zla ?
Naci medjeda i usran malj u celenku
Problem je negdje dublje u sistemu...
mogao je još neko ni kriv ni dužan nastradati....
pa nastradaće, naravno kad se uvažavaju ljudska prava zloćinaca. Da su zakoni ošriji, da tužioci i sudije rade po takvim zakonima, pošalju ih u zatvore u kojima se malo pate, malo više rade, a ne da surfaju i džogiraju, da se pred izbore ne dopuste kojekakva pomilovanja, bilo bi makar manje ovih svih zala. A ovako poštujući demokratska prava ubica , lopova i mafijaša, trošeći pare na njihove odbrane, nikuda ovaj svijet neće stići. Žao mi je nedužne žene.
@zlatna polja dobro si ovo rekla... i meni je žao žene, ali i nas koji smo mogli potencijalno nastradati tu, u sred grada