Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozim preko 25 godina, i svaki put kad me neki "Šumaher" pretekne nenormalnom brzinom ja ga susretnem na sljedećoj benzinskoj, odmorištu, semaforu desetak minuta kasnije .. jel vrijedi tih 10 minuta ovoga?
@zbrojovka Bas sam to prije par dana dozivio dole.. Divlja lik rizikuje i sebe i druge i vidim ga na pumpi prije konjica kafa laganini... Opet me kasnije prestigao negdje oko jablanice opet divlja..
usporite ljudi, ovi putevi su pravljeni kada su se proizvodili automobili u kojima je postići brzinu od 80km/h bilo tehnološko čudo ..
kada je crna hronika ostave otvoreno za komentare... kakav bezobrazluk.. ali kasa je rijec o blogerkama, moralistima i kojekakvim sponzama, ehh tu se ne smije pisati jer ne daj Boze da pisanjem ne "oduzmemo im nevinost"... il da se ne uvrijede .
Upravo tako. O raznoraznim 'umjetnicima' sumnjive karijere kojima su stranački podobni roditelji, preko leđa poreznih obveznika obezbijedili masne premije, ne smijemo ništa reći. Valjda da tatica ne misli hoće li mu se pile njegovo nasekirati. Ali zato kad treba hrakati po mrtvima, drugima i drugačijima onda se takvi komentari i potiču. Novinari = lešinari. Za njih su prostitutke poštene gospođe.
lijep primjer daju sponze... znaci budi svakakva i svacija i imat ces sve: od drzavnog posla i muza telca... putovanja i blogove....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jednom se stari na mene izderao zato sto sam htio preteci na punoj liniji ... danas iz ovakvih primjera nazalost vidim sta se sve moze desiti, od tada vise pazim na te stvari ..
vise kaskadera u saobracaju nisam u zivotu vidio nego u BiH,... vozim auto od 300 ks i drzim se strogo ogranicenja a pored mene na punim linijama imas sta da vidis,... od golfa 1 do 7 i svima se zuri u smrt
Normalno,eno autoput sa dvije trake pa potegni koliko hoćeš :)
Srbija je Republika Kosova.
Srbija je Republika Kosova.
NASI TUNELI SU FUJ PRVO ULETIS PA SKOCIS PA ONDA IMA RASVJETE A NAVECINI NEMA PA VODA TE ZALJEVA KONTAS KISA PADA FUUUJ DRZAVO
Jos jedna budala manje koja pretice preko pune linije. U ovom slucaju dupla puna ali stoka navali k'o mutava.
Jos jedna budala manje koja pretice preko pune linije. U ovom slucaju dupla puna ali stoka navali k'o mutava.
Narode, ovdje propise predlazu a usvajaju jos vece budale, ne razumiju da treba graditi puteve modernog tipa, da su neki ranije ovako razmisljali, sirina puta bi se kod nas.mjerila da tovarni konj moze nesmetano proci, tako ovi KONJI propisuju i usvajaju. Strasno je ovo.
Allah vas sve posmatra i gleda sta radite ako taj osjecaj nemate niste vjernici
@tulipan7 Sreća naša da nismo pa nas niko ne posmatra...
nisam
Prilikom vožnje dobro je utisati telefon da ne zvoni
Mozda je zaboravila skinut suncane naocale
ljudi postujte znakove na putu, nisu oni tu tek tako, a pojedincima bih oduzeo vozacku momentalno