Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo njezino vrijeme za odlazak.....draga zeno, iskreno mi zao
Zena je radila u firmi Drinjaca, drvna idustrija na dribilici, uvukla je drobilica. Nije imala ni osnovnu skolu zavrsenu.Tuga , a gazda danas kad se tragedija desila trazio da je prijavi, toliko o gazdama
@Hocuime0987651234567 Svaka čast na iznošenju pravih informacija, bolje nego debilklix redakcija, a taj beskičmenjak od vlasnika nije ni slovo g od gazde.
Kako smiješan narod...čuj molim te čekaju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilašta Istočno Sarajevo...
Jao novinaru...ili bolje reci automehanicaru koji se bavi novinarstvom. Ko oni glupavi zadaci...imas 5 jabuka..das Omeru dvije...koliko krompira ima Mehin brat.
Žalosno,rijetkost da žensko pogine na radnom mjestu jer rade manje opasne stvari.Ali život natjera da i žene rade na rizičnim mjestima.
Sve ste nam rekli , zao mi je zene nedo Bog nikome , al da bas nista ne napisete cime se bavila a objavili ste ovu vijest to je bas golemo .. svaka vama cast .
Jel moguce da napise covjek tekst i nigdje ne pise cime se bavila?