Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svakom samoubistvu vidim kolektivnu odgovornost svih nas...brat brata ne vidi...djeca stare roditelje ne obilaze...svi nekud zurimo...a mozda bas ovog trenutka neko u nasim komsilucima se odlucuje na ovaj cin...nekad je dovoljna i jedna recenica...da se nekome spasi zivot...
@Gannicus Nagon na suicid nema porijekla ni u genetskom kodu, sto znaci da nije prenosivo, kako god, neki psihicki poremecaji mogu dovesti do suicida.
prokleta drzava.. prokleti standardi, sve je to do naseg drustva kojim smo okruzeni, svi mrzovoljni , nikog ne interesuje niko drugi osim njih... nikad ne dizite ruku na sebe ljudi... nikad
kurtovizija2 bas tako
Totalna pomracina uma.
Bakire evo jedan manje na birou
Surovo. Ali istinito.
Da ljudi malo skontaju u svojoj glavi da je jedino ispravno da ti bog samo moze oduzeti život,nemojte na sebe dizati ruke.
Visocki portal pise da je zena u pitanju! http://visoko.co.ba/suicid-ili-ubistvo-u-ulici-kadije-uvejsa-u-visokom/
nije lahko nikome od nas
Teska muka i nevolja natjeraju covjeka da digne ruku na sebe. Neka ti je laka crna zemlja.
teška vremena prolaze, dolaze puno puno gora, ko doživi pricace.