Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kazne,...prisilni rad
to su totalni kreteni ne mozes ti to nikad socijalizovati ni uljuditi... u pravu su oni sto sijeku ruke i noge ili kinezi kad upucaju dilera pa mu porodici naplate metak....
Ne treba nama nista ni praviti ni obnavljati... Fuj gdje zivimo
Drago mi je da je kvar otklonjen zbog starijih stanara kojima je lift neophodan i zaista sramotno da ovakvi pojedinci zive medju nama i unistavaju simbole Sarajeva.
Gradjani bi trebali pruziti podrsku u pronalazenju vandala,samo zajedno mozemo sprijeciti ovakve slucajeve neprimjerenog i bahatog ponasanja.
Opcina najveci problem naselja rijesila,toliko ulozeno u lift da bi ga primitivci unistavali.Ovo treba strogo kazniti
Nadam se da ce pocinioci koji ocigledno ne zele dobro nasem gradu biti pronadjeni i adekvatno kaznjeni za ovakvo ponasanje.
Prizori vandalizma u gradu su nazalost sve ucestaliji,zao mi je da se i kosi lift koji Ciglanama toliko znaci nasao na meti nesavjesnih pojedinaca.
Nakon toliko vremena se napravi kosi lift i neki papci ucine ovako nesto!? I ne samo kosi lift, par ciciban igralista je unisteno, bas ima medju nama debila!!
Kako su pojedinci dotakli dno, unistavaju sve sto se napravi ccc pa stvarno zbog neke grupice ne mozemo mirni biti!!!
Kako su saopćili iz Općine Centar, vandali već odavno uništavaju igrališta, parkovski mobilijar, drveće i slično, a sada se na meti našao i nedavno izgrađeni novi kosi lift na Ciglanama koji su građani ovog područja čekali decenijama.PROCITAJTE PAR PUTA
Zbog vandalizma mi smo svi u minusu samo oni u plusu.Njima dobro sto unistavaju ono sto svima nama treba i niko da ne reaguje i ne sancionise.Kako vas stid nije!
Pronaći onoga ko je pocinio ovu stetu i kazniti ga...unistavanje javne imovine treba kaznjavati
katastrofa...samo kod nas ovo ima
Mislim da treba podhitno poceti da se kažnjava vandalizam u Bosni...nista kod nas opstat ne može
Užas, kakvi smo ljudi.
Ako vec postoji video nadzor onda idiote dobro po djepu udariti da im vise ne na um padne za sicu se prodavati i ciniti gluposti po naredbi!