Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BABA VANGA KAŽE: 23.2.2017. KRAMPUS, VELIKI BU, BABAROGA I BALZEBUB DOLAZE POJESTI BOŠNJE!!
Je li kod onog novog tunela? Ono je užas!! Ne znam kako su dozvolili da se ona dionica pusti u promet.
Apsolutno se slazem. Skakaonica ona je uzas. Cim budu losiji uslovi I snijeg, valja opet ici starim putem. Kad se ljeti ondje mora vratiti u drugu, treba li sta dalje?
@blaster_bax Ja se samo nadam da neće biti većih posljedica od materijalne štete. Treba tužiti ove što održavaju puteve. Ne znam jesi li gledao kada je bilo otvaranje tunela kad onaj inžinjer saobraćaja kaže da ne može da shvati da su pustili tu dionicu i da će na njoj biti mnogo nesreća. Ali eto, niko ne sluša struku. Bitno je da je prije izbora otvoren tunel i da se glasovi dobiju.
olovo kladanj a za Tuzlu umjesto prvu bliźu bolnicu. eh moja bosno ko te vodi..