Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovakve uhapse,malo se provrti,hemiju pije i uzima u zatvoru koju gradjani placaju,jede hranu koju gradjani placaju. i eto njega jos jaceg ludjeg iz zatvora jos opasnijeg po slucajne prolaznike. jbm ti drzavu i zakon
@pacijent123 u kojoj drzavi nije tako?
majku vam je.em,nema te ni za kifle a ni mozga,ali za pistolj ima te,a i policija neka ide u pm,sluze samo za kaznu naplatiti bijedi,umjesto da prave racije i hapse ova govna
kakav majmun u 21 vijeku uzeo pistolj i pucao.....valjda demostracija sile....fuj..treba najmun odma 15 godina zenice da mu vise nikad ne naumpadne pistolj a kamo li da puca.
Lazu da su ga oni uhapsili.Licno sam bio u PU momak se sam predao
@sajo333 Nije momak nego RETARD
Nekad elitno izletiste,koje je posjecivala Austro-Ugarska elita.Franz Ferdinand prestonasljednik,je boravio dole poslednjih dana svega zivota.Mi sarajlije smo se na Ilidji ,decenijama opustali i trazili mir od gradske buke.Sosoni,balijanderi iz istocne Bosne,Cigani i raznorazna divlja plemena iz Limskih dolina,Gusinja,Kosova,Gostivara,Tetova su definitivno pokvarili tu sliku,nazalost zauvjek.
.......ali to ti bude tako,kad stavis ortodoksnog papka da vlada,i on svu svoju energiju utrosi da naseli sto vise papaka i bijede ,i od Ilidje napravi favelas.
@BORDO DNK Sami smo sebi krivi.Dok smo mi truhnuli po rovovima i prvim linijama.Sosoni i raznorazne plemenske zajednice iz balkanskih zabiti,poput Gusinja,Berana,Tetova,Kosovskih vrleti stekali su marke po Njemackoji samo klizeci uletili i za bagatelu pokupovali od Srba imovinu i prikacili se ovom gradu ko paraziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KRATKO I JAKO INFORMATIVNO...INICIJALI,,,,ZBOG ISTRAGE,,,
Pucnjave izazivaju po Ilidzi i Sandzakistanu Sandzaklije, Siptari i doslje iz Istocne Bosne !!!
@ishak7 ovo sto ovdje ima nema nigdje!
Aaaa dole papanluka, pa šta je ono nako jbt
balavac.
tako je kad volis da te hebuu u guuzu
Ne piše da li je O.H. naš ili je Arap ...???
@fantom slobode . . . . Naprotiv, uopće nisam rasista, samo smeta mi kad se moj životni prostor okupira na neprirodan ili na nasilan način i tome se protivim svim demokratskim sredstvima ... To što to tebi na rasizam liči tvoj je problem , ja s tim nemam ništa . . .
Stete , nisu se poubijali sad ce odlezati godinu i izaci ko "mangup" jos blentaviji nego sto je sad.
Hapsi kriminalce!!!
woooooow thug lifeee on allah bog OneLove ima srce a mal quraaaaac