Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa onim Nozicem sto drzi auto otpad? Lik se nakrao gdje je stigao, a ovog jadnog Golu natentao da umjesto njega obavlja prljavi posao i puca na lika koji je krao od njega (Nozica). Ado Nozic je sitna mafija i treba i njega teretiti.
Ma cim je imao pistolj kod sebe i pucao nije jadan Gola sta god i kako god kad bi svak rijesavao problem kao oni sta bi bilo a zna svak sta sve Noža radi
Tako je. Noza se osilio a do prije nekog vremena nisu imali sta jesti. Bili jedna od siromasnijih porodica na Kocinama. Udari para u glavu, nit imana niti postovanja prema drugima.
Oderzite mu po tri prsta sa šaka i pustite na slobodu