Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Univerzitet u Travniku i slični njemu će nam doći glave.
jel ovo licnost godine Nenada Adzifejzovica?
evo ti ekonomisti u Sarajevo koji ne znaju razliku sta je parni a sta neparni broj , a cijeli zivot ce provesti sa brojevima ? hajde da je se neki likovnjak , sociolog, politicka nauka ...s tim stvarima presao ali ekonomist ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
4,5 godine je malo! Unistila je zivot zeni koja je planirala trudnocu, izvadili joj maternicu zbog njene pogresne dijagnoze! Zena prosla hemoterapiju, zracenja a zdrava! Bolesnim ljudima po njoj nije nista a zdravim davala teske terapije! 4,5 godine je malo!
4.5 godine za uništavanje tudjih života.. Ma bravo!! To je 40 godina i dozivotna zabrana rada.
50% doktora ljeci nesavjesno
Srbkinja genocidna
Malo je
Ova treba da lijeci hadzifejzovica i ostalu bagru
Mozes biti i najvece g.o.v.n.o ali ako si Srbin ili Hrvat i pljujes po svom narodu, za Muslimane si najbolji. A ova Nikolina je dokaz. Isti je slucaj i sa Kojovicem, Mijatovicem, Komsicem...Dno dna od ljud, ali su dobri zbog pljuvanja po sopstvenom narodu.
Treba i rodak koji je zaposlio u zatvor sa njom
Ima ovakvih jos vjerujte mi. Doktori ubijaju pacijente koji borave tokom lijecenja od COVIDA-19. Jos niko od doktora nema pojma sta je zapravo Covid a pavijentima daju lijekove. Pitam sviju ovdje; Kako je moguce da se nesto pokusava lijeciti ako se nije sigurno o cemu se radi? To je kao da dajete pacijentu lijekove za terapiju lijecenja od raka a on ima upalu pluca
vidis joj na faci da je jedna od onih drkastih doktorki
adminu ovog klixa: kakvi su ovo komentari?šta se dešava?
Nije ona iz Bihaća, ona je u Bihaću samo radila, pošto je usrala u Prijedoru. A došla je u Bihać kao kurava Hamdije Lipovače, i pionira SDP-a, koji su tada obnašali vlast. Praktično, bila im učiteljica.
Ako je suditi po Nenadu, uskoro Konjakovic u zatvor
Hadzifejzovic Nenad je ovu zakivao u nebesa samo jer nije Bosnjakinja
Hadzifejzovicu jel te stid bar malo???
Ko god Hadžifejzoviću dođe u studio, i ovaj ga predstavi kao veliku osobu/stručnjaka, prije ili poslije završi na optuženičkoj klupi.