Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove sto prodaju gudru bi javno vjesao...
Osim trave (:
Sve koji prodaju i travu i kanabis....opčenito drogu ja bi ih osudio da svaki dan im neko ubrizgava heroin dva puta dnevo dok ne crknu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAJJACI JE USK. TAMO JE KOMESAR POLICIJE BIO DILER I PROIZVOĐAČ DROGE.
i u tuzli veliki broj inspektora ima svoje dilere. nedavno razgovaram sa jednim dilerom i zali se da im kokain posmrkase specijalci i inspektori
Ja ne kontam ovu vijest? Mozda bi interesantnija vijest bila da je od 100 uhapcenih osudjeno na robiju od 20g koliko? Ova vijest ti dodje kao fart in the wind, culo se, malko zasmrdilo i ode...
NEKA DROGE DROGAJE ZDRAVA ..
EVO JASAM DILER ŠTA SAD EVO ŠTA HOĆETE HOŠ SE BIT. A .
Jel te stid to objavit , pa to treba da ti bude sedmicno a ti se hvalis kao da si tone droge zaplijenio.. Užasss..
Ja eto to ti suzbio , koje gluposti valjas to nije normalno.. kao da si eskobara uhapsio.. ccc
Jah, pitam se zašto toliko omladinaca više liči na zombije nego na ljude, kad ste već tako uspješni? 99 osuđenih za posjedovanje trave.
Nevjerovatno Pećanac je uvijek na "pravom putu" , krađe, provale,otimanja,dilanja to je naša stvarnost. Policajci loču sa mahalskim pijandurama...a Pećanac je na pravom putu? Kako ga nije stid????
Kako to da niko od ovih glavonja politicara ne padne i bude procesuiran, jer oni su glavesine i oni vode puteve kretanja droge u BiH i kroz BiH. Djeca im nadju drogu u kuci i smrcu kokain te voze skupe automobile i misle da su COOLLLLL!
Mogli ste vi i puno vise uraditi.,..
A Narkomana ko drva hahaha !!
Ma Pecanac ti nisi realno nista pozitivno uradio,pricate naokolo,a sigurnost gradjana je na losem nivou.Svaki dan smo svjedoci koliko imamo kradja,tuca,otimacina,razbojistava..Situacija katastrofalna a ti izlazis sa podacima kako ste nesto uradili.
Moj Pecanac ti bi prvo sebe trebao uhapsiti.
Sta god da je u pitanju, pozitivno je da Mup hapsi i provjereva situaciju oko raznih narkotika.
http://www.stop-avaz.com/
koliko vam auta pokradose jebte ja zovem policiju reko covjek sa pistoljem krade auto ima oruzije kaze lik nemamo patrolu na toj strani hahahaha tacnije ilidja katastrofa al istina eto
Znas kako ce doci? Recept: - pocnes sa podrivanjem drzave i pozivanjem na revoluciju Eto ih za tili cas na vratima, svi od reda: MUP, SUP, FEP, VEP. Ne treba dirati drzavu u kojoj svako ima demorkatsko pravo da dila, krade, ubija, ugnjetava, omalovazava i tlaci.