Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozurite sa komentarima jer ce ih ukinuti ubrzo.Sve sto je vezano za javnu ustanovu CBBIH,jednostavno nije dozvoljeno komentarisati.Neznam sta je razlog,vjerovatno imaju male plate u CB (oko 10.000 km),i smatraju da vise vrijede.
...da je nedžad b. hilmo s. sve bi bilo s halalom oprošteno :)
...meni prostora na klixinim diskovima :))
Pseto bjedno,jedino će ih zemlja zasititi!
Počelo je, počelo. Ima još takvih firmi u Sa, ne znam je li baš ta cifrica, ali je svakako približna. Gdje se to treba prijaviti, kako to ide? :)
"otudjio" ?? pa valjda je ukrao....
Koji to lik predloži pritvor za Nedžada Bajraktarevića. Otkud sad to. Što bi Nedžad prošao gore nego mnogi prije njega. Saslušajte ga, napravite zapisnik, obećajte procesuiranje i pustite ga kući. nema razlike između njega i bezbroj onih prije njega. Jedan pišljivi stan Kemala Čauševića košta duplo više od ovoga što je pronevjerio Nedžad, a koliko stanova i svega drugog je Kemo obezbijedio sebi pa eto čovjek na slobodi. Zar nije grehota sa ovu ,,siću,, čovjeka pritvarati.?
Čovjek htio da se razlikuje od ostalih! Zato je išao na sajam Nautike!
Vjerovatno će tražiti da digne kredit i da vrati pare! I tako će ostati na poslu još 20-30 god...
Ovo samo kocka covjeka natjerati ...
SDA kadrovi i mladi muslimani što su fino odgojeni.
Šta sa onima koji oppljačkali milijarde, a sjede u raznim državnim institucijama?
političari otudjuju a Nedžad krade :)
Ja bi za 600k naguzio se ispred BBI nek me jebe ko stigne mjesec dana
E moj Necko kako nisi znao stat?
Malo ti je to
pusti te covjeka on je uzeo samo ono sto je drzava ukrala od gradjana!
ne treba meni Avaz klocu! neka je covjek uzeo pare,i ja bih isto uradio!
izvini pametnjakovicu,vidim da si vrlo bistar hahahahaha koji si ti konj!!! on je gospodin,samo mi je zao sto nije jos uzeo!