Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ima neko da bi skočio u Miljacku?! Spasili ljude kožnih bolesti, a grad blama.
Zato sto je lik iz BL pobijedio nisu kreteni mogli podnijet...jbte kakvi smo mi delegati!
Maturski rad bombasa-samoubica sa kampa na Zlatiboru.....!!!
Da li oni znaju da se uzvodno od Bentbase kanalizacija uliva u Miljacku, i to na vise mjesta? To je rezultat razvoja/evolucije od 1995 pa na ovamo, nekada su se na Krecani mogle upecati pastrmke od (slagacu) pola metra a sad ima vise izmeta nego ribe. Eh, kad se sjetim starih kupalista: Mala brana, Oficirsko, Golubnjak, Ziher, Popovac, Zeleni vir, Pantin vir...
stara dobra vremena
Moze se i dalje kupati na Popovcu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije po islam gologuz se kupat
Kandaharska posla.
"Organizator skokova je Udruženje za promociju sporta i turizma "SporTur". Ovo udruženje SporTur mi vuče nekako na neku Tursku udrugu
Muskarcima je haram razgolitit se do gacica, zato je vjerovatno da je neko od vehabija podmetno bombu - Allah hin prokleo.
Srpska posla!
Murate ... Šabane ... pa nemoj, možemo se dogovoriti ...
U Dzalalabad - Fekalistanu stanje normalno.
absurd, isto kao ime srpska čast 😂
@Federalac2000b Nisam Srbin, Allahami. Samo mi se povraca kad vidim vijesti iz te SDA kasabe. Zbacite SDA s vlasti i voljecu Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rile,svi znamo kome je cilj opstruirat sve dobro u ovom gradu...pitaj gazdu
mogla su ih zasuti govna iz miljacke.
sta je ovo milja prljava. paljani i sokochani izgleda pokvarili stomake od sljive.
Neki ljubomorni Mostarac jer se na Benbaši skače laste!