|

Završen uviđaj nakon brutalnog ubistva u Sarajevu, uhapšeni na kriminalističkoj obradi

Završen uviđaj nakon brutalnog ubistva u Sarajevu, uhapšeni na kriminalističkoj obradi
131
D. Be.
25.8.2019. u 22:45
167
komentara
131

dijeljenja
1/5 Foto: T.S./Klix.ba
2/5 Foto: T.S./Klix.ba
3/5 Foto: T.S./Klix.ba
4/5 Foto: T.S./Klix.ba
5/5 Foto: T.S./Klix.ba
Jedna osoba je ubijena, druga povrijeđena, a dvije su uhapšene i predate u nadležnost Ministarstva unutrašnjih poslova KS. To je rezime brutalnog ubistva koje se oko 19 sati u nedjelju dogodilo u naselju Vojničko Polje u Sarajevu.
"Uviđaj je završen", rekla je za Klix.ba glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Dvije osobe koje se sumnjiče za učestvovanje u incidentu u kojem je smrtno stradao jedan maloljetnik su privedene u prostorije MUP-a KS, a nad njima će se tokom noći izvršiti kriminalistička obrada.Oni će sutra biti predati u nadležnost Kantonalnog tužilaštva gdje će biti ispitani, a nakon čega će tužilac sudu predložiti daljnje mjere u cilju rasvjetljavanja ovog nemilog slučaja koji je uznemirio stanovnike glavnog grada BiH.Povrijeđeni muškarac se nalazi na KUM-u gdje će biti utvrđen stepen zadobijenih povreda. Tijelo stradalog je oko 22 sata odvezeno sa mjesta ubistva.


Podsjetimo, napad se dogodio oko 19 sati kada je jedna osoba zbodena u predjelu vrata te je iskrvarila na ulici. Policija je blokirala kompletnu ulicu sve do završetka uviđaja koji je okončan oko 22:30 sati.
Prijavi grešku


Komentari (167)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...