Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad nadjite kretena i opalite mu kaznu...Cuj na aerodromu zaboraviti bilo sta, kad zna kakva histerija vlada?! Ja necu da bacim papiric od smeca, nosim ga sa sobom...
Zato vani lijepo upozoravaju da paziš na stvari i da će svaki ostavljen prtljag biti uništen, šta se oni imaju za*ebavat, čekat, kontat jesil ti zaboravan il ti je palo na pamet da nešta razneseš
A da je stvarno bila bomba, ljudi bi komentarisali "kako niko nije nista uradio i preduzeo potrebbne korake, kakva smo mi drzava bla bla bla, u svijetu bi evakuisali bla bla, za sta ste placeni bla bla"
mentalitet bosnje😁
Nema ovo veze sa bosnjom, ovo je mentalitet neukih ljudi. Imas ovo svugdje u svijetu, jer je internet dozvolio da svako moze komentarisati, pa i ovi sto pojma nemaju o zivotu.
Na kraju se ispostavi da su bile samo clanske karte HNS-a sto je narucio NiP.
Kakvo nepotrebno gubljenje vremena
A šta da je fakat bila bomba, isto bi govorio?