Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo uradio u Danskoj mozda bi se i provukao. Nemozes ovo prodati nasoj policiji koji su do jucer radili ili kontali isti fazon da se obogate.
Baš tako..Ne možeš lopove zajebat tek tako :-)
To je taj gen, lopovski...ne moze se bez hapane i da se zalevati nekoga. Mi smo se rodili sa tim.
debil
Odgoji me babo moj :))) i bosanska mahala van BiH...
Plitak hajvan pa nije kamion bebina zvecka da se stavi u ceker ili tasnu
kombi nije kamion... :)
Ako se lik ne zove Suljo ili Mujo...pod hitno ga ubaciti kao novog lika u vicevima....
Bosanski mentalitet... hljeba preko pogace
bog mu dao posao a djavo mu ne da smirom....s druge strane kad mogu oni koji su na vlasti raditi svaki kriminal pa i otvoreno protiv drzave i krsiti ustav na najgori nacin i da ih tuzilastvo pusti zasto onda ocekivati da se i obicni ljudi prdrzavaju zakona
Kod nas lopovi svi, od političara, pa do sitne buranije
U drzavi gdje te drzava vara na svakom koraku i ti pozelis da prevaris nekog. U situaciji gdje nema snazne kazne niti adekvatne nagrade nije ni čudo da se dešavaju ovakve stvari.