Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pičketina s nožem!
opsovo mu SESTRU, a za te stvari Shipci KOLJU ;)) to je tako, a ovaj iskasapljeni je bio narko-diler, pa mislio moze mu psovat sestru, al eto..... sad ;))
Tako je Akademik, da i mi imamo muda svaki put kad nam cetnicic opsuje balijsku majku odma kresnemo nozem ili pistoljem vidio bi ti kako bi oni po kretkim postupku smanjili tu svoju "balijsku" retoriku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
valjda shiptar majka mu stara :)
Makedonija puna shipaca, a i shipci su puni Makedonije :)
Шиптар!! xaxaxaxaa :))
cuj pipkali mu sestru pa on moro ubijati nozem, e svasta...zar tako malo zivot vrijedi...razumijem da ih je namlatio nekom palijom...ali ubiti tako lako momka.....sipca na vjesala a sestru mu na racku..
Ma zao mi sto nije i ovog drugog ako je i on mafijas. A svi pricaju kako je zbog djevojke (njegove sestre) i ja sam tako cuo, ali Bog sami zna sta je u pozadini svega toga.
Sta pljujete po covjeku. Da ovaj narko diler i mafijas nije trazio ne bi ni dobio. Zao mi je ovog momka sto ce vjerovatno stradati u zatvoru od mafijasa kakav je bio i ubijeni. Ma treba policija ubijati ove mafijase, mrak ih pojeo, i nikom nista. Narod bi mirnije zivio. Ali sta ces kad svi ovi mafijasi imaju nekog u vhu drzave ko ih stiti.
niko njega u zatvoru pipnuti nece. Prvo je ima u zatvorima dosta šiptara, drugo ako znaju da je ubio nozem, nece ga niko ni napadati.
@smekenzi ima dosta šiptara ali ako dođe u zenicu gdje leži brat ubijenog amal muhovic i adnan šerak, jesi sad siguran kako ga niko neće ni pogledati ?
ovog sipca treba objesit
ma nemoj, otkud tio znas zasot je ubio? I tebe treba objesiti. Onako, da se malo zabavlja narod.
sta očekivat od siptara samo prave probleme. Kad bi svi tako olako ubijali nebi bilo danas zivih ljudi
neka itreba sto pustate siptarska govna da vam ubijaju djecu.mislite da su svi dobri koji mrze srbe.varate se bosnjaci????
mrzim srbe ali ako bi ikad pomogao srbinu onda bi mu pomogao protiv siptarskih govana
Ma vi sto mrzite, mrzite i mater rodjenu što vas je okotila. Dabogda vam djeca od raka umirala a vi gledali očima šugavim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko da vidim da ce fasovat 7 godina lake robije...izlazi za 4 uz dobro ponasanje
Kao sto sam i mislio...siptarski divljak sa makedonskim pasosem...
Auuu kako će mu Šerak jebat majku kad dođe u Zenicu.
Druže da se primjetiti da nisi čuo ni za jednog od njih dvojice, a isto tako i za Suzinog brata.
eto ti mi reci gdje živiš, živim i ja u ilijašu i pola svog života sam proveo sa tim kako ih ti nazivaš wanna be mafijašima i sa njima mnogo toga prošao tako da molim te nemoj mi ti pričati o tome deduka ;)
majku li vam šiptarsku!!
K'o da gledam da su se ova dvojica nasih u ta doba ku*cila, momak imao noz i doslo do belaja. Ko nevolju trazi taj ce je i sigurno naci.
Davno Pušenje otpjeva.. Raduje me jedna istina iz KP doma vraticu se ja ali Hakija nikad nece sa Bara sa Bara se niko ne vraca.. On ubi lika i dobiće jedno 8 godina, za ubistvo bez predumišljaja, mladost i prvo kazneno djelo i eto ga poslije zatvora još "bolji"...
sto nisu krenuli na sake 2 na 2 pa bi vidjeli sta su ilijasani . .
Шиптар!! :))
Dosao u Pekari da radi i zavrsio u zatvoru!
kenana mi je iskreno zao nije on ni bio tako los momak kolko raja prica .. al et naso se mangup i izbode kenu ..
Sta sad zalite frajera sto je pod zemljom a ovde kad nesta bude u crnoj hronici odma komentari treba pobiti ove dilere pa eto sad je jedan manje. Iskreno zao mi je momka skreno je sa puta steta bio je mlad. A ovaj sto ce sad da trune par godina za mi ga je ali nije ni on cist dok je on imao noz pri ruci tako da kako kazu jenim udarcem dvije bube