Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog strozije kazniti nego dilere
Sad će i sam zvanično moći postati narkić :)
Ima njih i gori od ovoga,pola policijskog tijela nije za tog posla da se pojednici ne uvrijede
@Volimkadnistanevolim E bravo, svaki treci policajac i inspektor su kao i ovaj, ako ne i svaki drugi, samo sve su to sitne ribe, sta rade tek ovi nacelnici, komesari, ministri... zna se ko u Sarajevu valja heroin na KILE, a kad je zadnji put pao neko sa vise od 5 gr heroina?? ja se ne sjecam, samo ove spidase, travare i duhandzije ganjaju.
Čuj informacije narko-dilerima,ako se dokaze da je tako ovaj je baš zalutao u pm.
fakin.. makar u ovoj drzavi ima posao a opet krade.. kad je obicni drot korumpiran sto ne bi bio i onaj felo iz VSTV
Zasto mu ne objavite javno ime, prezime i njegovu sliku?
@vik objavljeno ime na prethodnom clanku
Pao, pao. Štas sad, mora seživjeti dalje
Ma nista pritvor , odmah odrediti zatvorsku kaznu, a preko dojava koje je iznosio doci do narkodilera i takodjer pohapsiti :)
@mladibosnjanin Ti mislis da oni ne znaju ko su ti dileri, ahaha pa gdje ti zivis covjece? znaju oni sve vrlo dobro, heroin se valja na kile, znaju i ko je glavni distributer za Sarajevo, i niko ga ne dira, sta mislis zasto? :D
Uvesti dozivotni zatvor
ogani gonjenja ga lišili slobode i rade na rasvjetljavanju slučaja