Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milicijo samo udri govna!
Šta ćemo sa ovima na vlasti FBiH koji iznudiše od naroda8,5 milijardi KM, samo za akcize. A tek ostalo. Zašto oni nisu u pritvoru? Oni su permanentna opasnost ne za jednog čovjeka i porodicu, već za sve ljude i njihove porodice u BiH. Evo prije neki dan su se zadužili, a Bevanda mrtav hladan potpisao zaduženje od 34 miliona. A pare od akciza??? Pojela maca i nikome ništa. O ostalom nemogu. Nema mjesta u ovoj kućici.
uhvate i puste
Prvda za STONOGU ... izlevatio nekog papka sto je i on sam ...
Kako moj rodjo napravi,docekao frajera i pretukao ga sa kolegama tako da nije smio ni prijaviti da je ozlijedjen,bum tras.
Šta se više Ceka zašto se neprimjenjuje ŠERIJATSKI ZAKON krati ga sofort
Frajer bio hapšen i zbog droge i pušten, hebo li vam više nagodbe sve vaše, zatvori govna na 10 godina bez prava na pomilovanje, da vidiš druge priče, neće niko u ćuzi život da provede...
Nista pritvor samo kugla u celo i kraj.
Mustafa Halimanović u narodu poznat kao Mujo Stonoga!
Covjek posudio liku 5000KM i ovaj mu nije htjeo vratiti.
Kako drugacije vratiti svoj novac koji vam neko duguje ???
Joj poremećenog sistema, ovo nigdje na svijetu nema... Ovakvi tipovi su sitne ribe za naše političare... Hladno uzimaju svaki mjesec brdo para, a na slobodi, uzivaju ljudi, a ovakvi tipovi k'o ovaj za 5 hiljada mora na robiju, ko je ovdje lud ??'
@IsraelInDaHeart Nisam pročitao tekst, tek sam vidio da je u pitanju iznuda
cuj "SIM kartica"..,.