Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganija koja je pokušala da reketira i napadala momčiće je dobila poPičci, gamad smrdljiva neradnička!
Ne znam zasto kvazi novinari sa klixa ne napisu izjave roditelja sta se ustvari desilo.
Napusi se kitadona isfrustrirano komunisticko djubre
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sudstvo je najceća rak rana ovog društva
Hoce li se nadlezni iz policije oglasiti zasto nisu reagovali na prijave?... Hoce li se oglasiti iz tuzilastva zasto ubijeni i njegovi prijatelji nikad nisu procesuirani,iako su prijavljivani za napade,maltretiranja,obijanja auta?.. Nece niko znam... Zasto policija ne da izjavu da je isti ovaj ubijeni u maju zamalo ubijen,jer su napali koga nisu trebali,ali ga spasila patrola koja je prolazila tuda?
Evo prilike za tužilaštvo da pokaže svoju moć na nejači i da “spere” ljagu zbog drugih slucajeva
Zašto klix ne napise kako jest, zasto ne napisu da su cigani napali nedužne momčiće u pokušaju da ih opljačkaju i da je ovaj cigan zagino nakon sto ga je djecak ubio u samoodbrani braneći sebe i brata koji je dobio sjekiru po licu.
Germany 39' po komentarima.
Mnogo majki i oceva je odahnulo smrcu doticnog, a i drugom nece pasti na pamet da sa sjekirom hoda, tako i treba.. Nadam se da ce djecak sto je osumljicen za ubistvo sto prije biti na slobodi.
S obzirom na njegovu prošlost i šta se sve dešavalo momcima svaka čast za čin deratizacije.Treba im stipendiju dati.
Covjek pokusava da bude covjek, da ne sudi po rasi, naciji ili bilo cemu drugome. Onda se desi da CIGANIJA smrdljiva napada normalne decke bezbroj puta a policija nista ne uradi tim povodom. Logican ishod situacije je da se UBIJE smrdljiva ciganija i da se oslobode decki jer su oni zapravo ucinili uslugu gradjanima.
@13891389 upravo tako
Kud nije i onog drugog iscijepo, cigančine jedne
Maloljetnike koji su napadnutiti i djelovali su u samoodbrani treba nagraditi za hrabrost, a ne pritvarati ih. Pritvoriti treba prezivjelog napadaca i policiju koja nista nije cinila na prijave roditelja pri ranijim napadima.
momku zlatnog ljiljana dati i pustiti na slobodu. Bezveze momku zivot unistavate a imate uredno prijavljeno u policiju da su ih romi terorisali vec godinu ipo
Uvijek je bilo maloljetnicke delikvencije I tuca cak I puno vecih problema ali sistem je prije bolje funkcionisao , PREVENCIJA JE KLJUC , sada toga nema , policija , ucitelji , socijalni radnici svi moraju raditi , kod nas policija uglavnom reaguje kada se nesto vec desi , UVIJEK JE BOLJE SPRIJECITI NEGO LIJECTI , u ovom slucaju policija je trebala na prvu prijavu uredovati cak I fizicki I dobro ih sve nalemati I sigurno bi sprijecili ovo sranje
nismo dobili - feedback....?
Ponavljanje krivičnog djela????? Sram vas bilo, Tužilaštvo KS! Sram vas bilo!! Djecu ste već okarakterizirali kao ubice!!!
jesul ovo migranti?