Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...te su otkrivene plasticne kante I kanisteri za vodu." Hahahaha...
@deiks ma kakva komedija, to je tragi-komedija sa elementima drame
k'o da su poredali neko najgore oružje ili kriminalnce... čak su i kante za zalijevanje obilježene. "kante koje podsjećaju na kante za zalijevanje zelene materije koja podsjeća na indijsku konoplju, ali nismo sigurni, pa moramo ispitati"
e jeste je pobrali...mrkva vise nikla u visinu...valjda murija uzela za presada
Kako glupa i primitivna država. Da legalizuju kanabis otvorila bi se nova radna mjesta, uzimali bi fin porez, a turizam bi se znatno povećao. Konzumenti ne bi bili kriminalizovani tako da bi i država uštedila i novca i vremena procesuirajući iste, a sam kriminal bi se smanjio jer bi mnogi dileri ostali bez posla. Sam kanabis kao i alkohol bili bi teže dostupni maloljetnim osobama. Bio bi to udarac kojim bi se pobio roj muha i gdje bi svi hajrovali.
plastične čaše za rasadu će biti glavni dokaz na sudu...
haha slabe mu vala,mora navodnjavanje pojacati hahah
Zaostali smo i kad je droga u pitanju :)
ovaj medoceka poticaje sve mu propade
FUCK THE POLICE FUCK THE POLICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE koji glupani jesu li uhvatili nekoga sa bijelim ili zutim ili samo hvataju ovu bjedu
zelena hronika.
.....pohranjeno u sudu...........bit će im veselo ....... naročito kada dođe vrijeme za uništavanje dokaznog materijala....
Raste trava zelena.....:-)))))
It's good to touch the green, green grass of home............
@DjangoDjulaga touch or smoke?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ovi iz PC stvarno poceli da ugrozavaju vitalni interes Hrvatskog naroda iz Hercegovine
Povećati podsticaj za poljoprivredu i uvesti "zeleni" dizel!
U Osnovnom sudu u Banja Luci svunoč su goriva sva svjetla a jutros ja glasnogovornik reko da su dokazi ispušeni i da se osumnjičeni pusti kuči.