Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma narodu puko film vise, vjeruj mene je sramota reci da sam ucio i posteno fax zavrsio jer sve oko mene sa kupljenim diplomama i mjestima po budzetu , vecom platom 28 dana godisnjeg, a sve preko stranke...pravo sam glup ispao sto sam se trudio i ucio.
Da si bogdom na faxu ucio da recenica pocinje sa velikim pocetnim slovom.
Ništa čudno...Njihova bahatost i nerad ne poznaju granice.Ja sam tako imao incident u FZ PIO MIO u Sarajevu.Sreća,pa me zaštitar spriječio.Vjerovatno bi sad bio na robiji...Dvije godine majku šaltuju sa šaltera na šalter.
Ne bi da nije zasluzila. Krave glupe zauzele fotelje pa jadni narod a posebno penzionere omalozavaju, maltretiraju...
Ovoga ce biti sve vise! Ljudi uzimaju u svoje ruke rijesavanje beskonacne administracije koju ti drsko i krajnje bezobrazno " obrazlozi" nadr...a salterusa! Ne opravdavam nasilje al sta covjek da radi
36 udaraca, pa da je gumeni čekić ne bi joj dobro bilo.
Njenim riječnikom "ovjerio je"..
36 udaraca cekicem i ziva bez preloma, pukle lobanje itd? Malo minerealno, cekic ispusti na nogu pa vidi ucinak, a tek zamah rukom koliko god bio slabasan dedo nanio bi velike stete posebno zeni. A drugo, toliko ih zaposlenih u tim salter salama i da niko ne pomone? U svakom slucaju, debela je to huja da bi onako bez razloga tako nasrnuo na nekioga, Imao sam situacija da salterusu izvucem kroz onu rupu al eto nekako sam se suzdrzao.
Tuzla je uvijek bila primjer drugima. Nažalost ne po dobru.
@StaraGarda sarajlicama po svemu primjer, ne ubijamo se po cesti, ne puca se svaki drugi dan, ne ubijaju se sjekirama u po bijela dana maloljetnici, nema saobracajki svaki dan desetine, nema dzeparosa po kojima vas svijet poznaje i upozorava na dzeparenje i druge opasnosti, ne prijeti se doktorima pistoljem, nema bakira,sebije i SDA najbitnije ma za sarajlice je Tuzla uvijek bila Meka i Medina.
Puko nekom liku film sto nije dobio peMziju
Čiča od 71 godine je opalio 36 puta. Gdje su kolege i zaštitari. Vjerovatno na pauzi. Ionako u sali sa 8 šaltera jedno radi.
Sigurno je falio 1 papir 😋