Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatno vozilo komandira saobraćajne policije u Foči Zorana Vukovića izgorjelo je tokom protekle noći, nakon što je, kako se sumnja, zapaljeno. jok eto poljeveno vodom.
@stani ba Ja tebi ne jbm sve mrtve i zive pismene,jer takvih nema na tvojoj porodicnoj grani!
@stani ba Ja ti ne jbm sve mrtve i zive pismene,jer takvih nema na tvojoj porodicnoj grani!
Odlican primjer sta treba narod raditi DRZAVNOJ MAFIJI, OTPOR STOKO!!!!!
@rajko J.e.b.e.m ti mrtve nepismene!
vasic.Vako ce proc svaka sorapska izdajica koja vozi vozila nemacke proizvodnje, ili balijske,vekovnij nasij mrskij neprijatelja!
stoka istocnjacka!
Komandir milicije u Titovoj SFRJ je morao imati bogat miraz da kupi YUGO 45 i to polovan. Ali je zato nezaposlenost bila niska i korupcija NEZNATNA u odnosu na današnju! Danas svaki činovnik vozi auto nad 20.000 KM a nezaposlenost blizu 50%!
Sigurno niije radio kako je naredilo podzemlje,to mu je samo opomena da nesmije se saliti sa podemljem..... b..em ti i policiju,sve bagra i slajm,do prije godinu u jugi i golfu se vozikalo gledaj sad voizilica
DA NIJE ZORAN MIKSER INACE SAM PRVI FOCA4EVER