Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ko nama vozi djecu u skole i sa kakvim skalamerijama majko draga. u inozemstvo ne treba samo ic radi para nego i radi ovakvih stvari i buducnosti djece. i sad kad neko tuzi "CRNITRANS" nece nista dobit jer naravno imaju nekog ministra ili koga vec koji ce to zataskat.
Sta kazr brahim kerla, jel vozac kriv, ili gorivo lose.
Ova prva slika k'o da je Afremov slikao. 👍
30 godina lesu
Velika vijest...samo dajete materijala da "pučani " popizde, ionako im je svega dosta
U Seheru jos uvije pokretni badnjaci aktivni!!!???
I Centrotrans kupuje samo ohrdane barake,malo ih prefarba ocisti i evo ga kaze kao nov a km?
Brštanica d.o.o. na aparatima...
sve go strucnjak za sve probleme svijeta dodje u klix komentare i daje svoju strucnu analizu i zakljucak. kad ste toliko strucni za sve kako sta drugo u zivotu ne radite osim bacanja komentara po internetu. da makar sami sebi placate internet.
@karamsdauhljebe privatni posao mi za kompjuterom pa nekad naletim.
..."gdje ćeš ti budalašu jedan"...ja dobrog snimmka, stvarno se sve vidi...Idioti jedni, skidajte to da se ne bi sramotili
Ne mogu ljudima dati 53 KM za prevoz, kao i sve ostale firme, koji su to govnari. FUJ!
E nek je centro plano volim neg pare
sta centri fali?! vozaci u kosuljama,kravatama za razliku od vozaca grasa koji su sve samo ne uredni...eto jedan banalan primjer
centri vs gras
erdonova donacija....vi njemu nov avion on vama stare autobuse....aaahihihihihiiiii
WELCOME TO BOSNIA!