Komentari (392)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedinostavno je. Ako ne volis drzavu u kojoj zivis idi iz nje.
Jos je jednostavnije odmaci ustaske kockarnice od skola bar 200=300 metara pa ce je onda i volit' i ljubit'
@DinamoZagreb Vecina ih ima vase drzavljanstvo a ovdje stalno prave sranja..
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Da se ovo desilo u Sarajevu ili Zenici sa hrvatskom zastavom većina bošnjačkih političara i 99% Bošnjaka bi to osudilo. Sad je pitanje zašto hrvatski političari šute i koliko vidim, nijedan Hrvat ovdje ne osuđuje ovakve pojave.
ali zato dobivam tradicionalno "hinjske" minuse od hrvatske "gospode" kojih ima više na "klixu" nego po posljednjem popisu u BiH :)
Hahaha a nedavno opljackana jojjj Bosno volim te, samo rokaj dok svi u izgon ne odemo ahahaha
i to je mostar...
Pa valjda to nije tesko. Imate video nadzor i samo pogledajte.
ja tuge goleme-ispadose hrvati vece srbende od srba-tugo golema.a genocid u vukovaru isti kao u bosni-opet tugo.ko zna mozda ovo i nisu pravi hrvati vec vjekovno skriveni srbi.ko zna
Inace oni vole BiH mnogo, pa eto vam hiljadu razloga zasto entitet nikada necete dobiti
Ako znas engleski onda ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
TISH MI RECH TA MI JE BOLJE
Kad se Čović protivi reviziji tužbe zovete ga četnikom i kmečite kako se velika većina Hrvata zalaže za reviziju tužbe. Da nije ovu zastavu spalilo stotinak Srba koje niste proterali/pobili u Mostaru?
Ćuj poturica kako pozivaju na rezanje glava i progon Hrvataa buaha a kladim se da je ovo SDA mafija napravila, SDA preko nekih vehabija i slično! Ovo je njihov modus operandi kao i napadi po zapadnom Mostaru ujutro! Hrvati su časni i nisu kao poturice
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/46779/prvi_popis_u_bih_u_austro_ugarskoj_1879_najbrojnija_grupa_pravoslavci_a_najveci_gradovi_su_bili.html
Boli vas kur bosnje vi svakako imate svoje ljiljane tj zazstavu Kotromanica to ne smije niko da vam pali. A i vi croasani umjesto da zalijevate svoje cvjece bosnje vi ih genocidisete.
Pa onda bi bili hrišćanski Muslimani.
najbolja metoda za ovo je IGNORISANJE, nisu nam zanimljivi i to je to....
Gledaj, svima smeta što je zastava zapaljena a to što je u zgradi 20 i kusur agencija-to niko ne vidi. Ko bi volio državu u kojoj ti sa 450 KM finansiras ove sa 3.450,00 KM . Mi smo psihički oboljeli zbog ovog stanja a sve se to manifestuje kroz paljenje zastave i sl. odnosno nacionalizam.
Prosjaci i sinovi..Silo nečista..
Odmah Bošnje na progonjenje, ah ti Bošnje merhametlije. Ja nisam Hrvat al mi je Hrvatska politika najbliža kao i prvi susjedi Hrvati pa sam htio čuti šta misle i gle čuda svi osuđuju čin paljenja zastave, a taj koji je zapalio je neki opančar kojeg samo dobro po džepu udariti. I da ne zna se ni da li je baš Hrvat to uradio ali bitno je prejudicirati.
Mislis neko od onih 50 srba sto ima u Mostaru.Vi balincad ste fakat produkt srpskog otpada samo vam srbi u glavi.