Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se na zapadu zove \"community service\".
Sve iskoristiti u pozitivnom smislu. A ne samo slati za Zenicu i puniti zatvore.
Da i oni ucestvuju u ekonomiji. Panek oru, siju, zenju, muzu, posumljavaju, beru itd.
Nema vise slati u cuzu pa da ih mi jos izdrzavamo, nego prinudni rad.
Tako da, poslati ove gradjanske seljake na selo da ih pravi dobri seljaci normalizuju.
Seljaci na selu su zakon. Dobri i posteni ljudi. Ovi gradski \"seljaci\" su olos. Seljaci sa sela kad dodju u grad da obave nesto onda ih gradjanski \"seljaci\" podjebavaju i izivljavaju se nad njima.
Najbolje rjesenje za ove budale, poslati na selo pa da se bave poljoprivredom i stocarstvom. I svaki dan nek se javljaju dezurnom policajcu na selu. Kad se vec ne znaju ponasati. Selo ce od njih napraviti bolje ljude.
I onda kukaj kako nemas posla kad si glup ko TOCAK.
Jeli ti mislis da ce on izgraditi nesto pa da mu vi to zapalite? Bas ste \"heroji\" i budale cemu se dicite.
Bas si smjesan. Zamisli sad kad stranac dodje da ulozi kapital i zaposli ljude i vidi ovo. Jel ti stvarno mislis da ce ulagati svoj novac u nemirno i nesigurno?
garant zasluzio nije sigurno slucajno, i fol policija traga, ma boli policiju neka stvar za ovo kad znaju da je ovo samo jso 1 obracun, mislim nije ni obracun, opomena.
Haha cuj Koske, ko o cemu oni o guslanju!
@Kosta j.e.b.e.m. ti d.i.j.e.t.e..i m.a.j.k.u.
Ništa novo u Novom Novom P.azaru, svaki dan ista priča. Stoka ostaje stoka. 500 godina zulumćarenja ušlo u krv...